- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
Gaben01 #132168 üzenetére
Kevés infót adtál arról mi számít.
Az előzőhöz már a Xiaomi 4X is előrelépés, de a Prime valóban jobb.
A Huawei Nova-t 90-ért én kicsit soknak érzem, de hát bemész a boltba s leemeled.
Amennyiben más Xiaomi is szóba jön, Kínából már Mi5 alapverziót szerintem 90 ezer alatt is megkaparinthatsz, ami igaz 5 colnál kicsit nagyobb, de a fizikai mérete csak kb 1-2 mm-el nagyobb a mostani készülékednél. -
citkar
addikt
válasz
Gaben01 #131807 üzenetére
Az is jó vétel, kicsit zavaró, hogy sok helyen szimplán Redmi 4 néven fut, csak a részletes leírásban szereplő adatokból derül ki, melyik is az.
Viszont árulnak hazánkban is Redmi 4 Prime-t, kicsivel 70 ezer alatt, viszont szerintem ez is Prime , de érdemes rákérdezni, az ára érezhetően olcsóbb (főleg az ezüstnek).(#131810) Mirr Murr
Szerencsére alig bő 10 USD-ért ez áthidalható, a szürkének fekete az eleje, ha Gabennek ez lenne a nyerő.
-
Ájvé
veterán
válasz
Gaben01 #131800 üzenetére
Redmi 4 Prime-ból szinte biztos nincs jelenleg B20-as variáns (persze Xiaominál sose tudni, de én eddig nem találkoztam vele).
aytukabozs:
Redmi Pro az külön széria, ott azért van AMOLED kijelző meg egyebek, szóval teljesen külön kell kezelni. Kb így néz ki: Redmi, Redmi Note és Redmi Pro, ezek külön szériák és ezen belül vannak a különböző variációk tömkelege. -
Rawulf
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest