Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Macrodroid
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
Gaben01
üzenetére
Kevés infót adtál arról mi számít.
Az előzőhöz már a Xiaomi 4X is előrelépés, de a Prime valóban jobb.
A Huawei Nova-t 90-ért én kicsit soknak érzem, de hát bemész a boltba s leemeled.
Amennyiben más Xiaomi is szóba jön, Kínából már Mi5 alapverziót szerintem 90 ezer alatt is megkaparinthatsz, ami igaz 5 colnál kicsit nagyobb, de a fizikai mérete csak kb 1-2 mm-el nagyobb a mostani készülékednél. -
citkar
addikt
válasz
Gaben01
üzenetére
Az is jó vétel, kicsit zavaró, hogy sok helyen szimplán Redmi 4 néven fut, csak a részletes leírásban szereplő adatokból derül ki, melyik is az.
Viszont árulnak hazánkban is Redmi 4 Prime-t, kicsivel 70 ezer alatt, viszont szerintem ez is Prime , de érdemes rákérdezni, az ára érezhetően olcsóbb (főleg az ezüstnek).(#131810) Mirr Murr
Szerencsére alig bő 10 USD-ért ez áthidalható, a szürkének fekete az eleje, ha Gabennek ez lenne a nyerő.
-
Ájvé
veterán
válasz
Gaben01
üzenetére
Redmi 4 Prime-ból szinte biztos nincs jelenleg B20-as variáns (persze Xiaominál sose tudni, de én eddig nem találkoztam vele).
aytukabozs:
Redmi Pro az külön széria, ott azért van AMOLED kijelző meg egyebek, szóval teljesen külön kell kezelni. Kb így néz ki: Redmi, Redmi Note és Redmi Pro, ezek külön szériák és ezen belül vannak a különböző variációk tömkelege. -
Rawulf
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 Pro
- Iphone 13 pro max 256
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest