-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
tamast #103209 üzenetére
Igen akkuja tényleg elég gyenge, melegedést nem tudom megerősíteni, nem sokat volt a kezemben és nem is tesztelgettem, de Exynos 5410-ről nem hallottam ilyen negatívumokat eddig. Játékot egyébként nem mondtad, mert böngészést még bírja egy darabig. Játék egyébként bármilyen telefont képes gyorsan lemeríteni, jelenleg erre nem nagyon van kézenfekvő megoldás a töltésen vagy esetleges pótakkun kívül.
Akkor Lenovo A6000 valamivel 50 fölött már kapható, 2300-as akkuval elég jó S410 soc mellett. Kamerája mondjuk nem túl jó. -
Ájvé
veterán
válasz
tamast #103205 üzenetére
Látom közben írtál akkor pedig ezt tudnám mondani, csak a frissítést meg kell oldanod valahogy:
Meizu MX3
Hátránya hogy nem bővíthető a memória (de 16GB ROM van benne) és akku idő nem túl acélos, vagyis relatív gyorsan merül (greenify segíthet ebben. Van rá Flyme OS 4.0 (ami 4.4.4 Android alapú már), de alapba Flyme OS 3.0 van rajta, frissítést neked kell megoldanod valahogy (ez Android 4.2-es csak). -
Ájvé
veterán
válasz
tamast #103200 üzenetére
Inkább ezt vedd:
Xiaomi Redmi 1s
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest