- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fransziszko
csendes tag
-
Zeki
nagyúr
válasz
Brownn #98117 üzenetére
A kingzone egy noname teló a Honorhoz képest, amit a júzerek már régóta csak dícsérnek a stabilitásáról, ráadásul itthon hivatalosan is megvásárolható.
Tudod kurvára nem nagy kunszt Kínában összelegózni BÁRMIT BÁRMILYEN ALKATRÉSZBŐL , a kunszt ott van,. hogy az a készülék hosszú távon is megbízható társ legyen a mindennapokban. A Honor 3 mobilos térereje meg nagyon korrekt. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Brownn #98109 üzenetére
Roottal rendszergazdai jogot szerzel a telefonod felett, de mivel nem akarod piszkálni így nem is nagyon van rá szükséged.Ha nem tudod mire való akkor pláne... A kínaiaknál nem jár gari vesztéssel a root ( kína nem magyarorazág
) nem egy telefonról tudok amit legariztak pedig el volt flashelve. Hardver hibánál vissza kell küldeni onnan ahonnan vetted vagy arra a címre amit ők megadnak. Általában 1,5-2 hónap mire megfordul a cucc. Ha jól rémlik 3-4000 ft-ból meg lehet úszni. Egyébként sok múlik az eladó/bolt ilyesfajta hozzá állásán.
Most az 50.000 ft költség keret alapján...
THL4000
Xiaomi Hongmi 1s
Huawei Honor 3c
THL T6sEzeket ithon is megkapod az edigitalban.
Aztán ..
Lenovo s660
Lenovo p780
Coolpad F1
Iocean x8 mini
THL T6s pro
ZTE V5
Cubot s168Én ezeket ajállanám 1. körben. A kamerára nem tudok mit mondani én még nem láttam olyat aminek nem volt jó, de ez azért van mert nekem a kamera tök lényegtelen, és ha viszonyítok akkor mindíg az árhoz viszonyítok. Kb ezek a lehetőségeid azok közül amiket én beválallnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest