Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Huawei bemutatta a FreeBuds Pro fülhallgató 5. generációját
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Pit221
üzenetére
Szia! Szerintem inkább ezt az időt valami értelmes elfoglaltságra cseréld le! Az az MT6582 soc egy igazi őskövület
Nekem is volt egy telóm anno' de már sajna azt sem tudom melyik típus. De én ahogy írtad inkább arra tippelnék, hogy a soc behalt/elfáradt és azon már semmilyen "újrahúzás" nem segítene. Ráadásul az aksi is veszélyes lehet már ebben a korban. Ha sokat állt és lement a feszültsége 3,6v alá akkor hiába rakod töltőre nincs az az isten bikatöltője a háztartásban ami megemelné a feszültséget. Na meg a beépített töltésvezérlő is letiltja....
Én személy szerint csináltam ilyen "újratöltést" egy elméletben 5000mA-es akuval aminek a feszültsége 2,4V-ra esett le. 2óra volt a 12V-os akutöltőnek!!! 6A! mellett mire elérete a 3,7V-ot! Nem az aksi melegedett hanem az autó aku töltő volt forró! utána még használtam azt az akumulátort ~fél évig aztán feladtam....
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Spórolós topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Jövedelem
- Milyen TV-t vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem is volt egy telóm anno' de már sajna azt sem tudom melyik típus. De én ahogy írtad inkább arra tippelnék, hogy a soc behalt/elfáradt és azon már semmilyen "újrahúzás" nem segítene. Ráadásul az aksi is veszélyes lehet már ebben a korban. Ha sokat állt és lement a feszültsége 3,6v alá akkor hiába rakod töltőre nincs az az isten bikatöltője a háztartásban ami megemelné a feszültséget. Na meg a beépített töltésvezérlő is letiltja....