- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Apple Watch
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Pit221 #140345 üzenetére
Szia! Szerintem inkább ezt az időt valami értelmes elfoglaltságra cseréld le! Az az MT6582 soc egy igazi őskövület
Nekem is volt egy telóm anno' de már sajna azt sem tudom melyik típus. De én ahogy írtad inkább arra tippelnék, hogy a soc behalt/elfáradt és azon már semmilyen "újrahúzás" nem segítene. Ráadásul az aksi is veszélyes lehet már ebben a korban. Ha sokat állt és lement a feszültsége 3,6v alá akkor hiába rakod töltőre nincs az az isten bikatöltője a háztartásban ami megemelné a feszültséget. Na meg a beépített töltésvezérlő is letiltja....
Én személy szerint csináltam ilyen "újratöltést" egy elméletben 5000mA-es akuval aminek a feszültsége 2,4V-ra esett le. 2óra volt a 12V-os akutöltőnek!!! 6A! mellett mire elérete a 3,7V-ot! Nem az aksi melegedett hanem az autó aku töltő volt forró! utána még használtam azt az akumulátort ~fél évig aztán feladtam....
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest