-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Pit221 #140345 üzenetére
Szia! Szerintem inkább ezt az időt valami értelmes elfoglaltságra cseréld le! Az az MT6582 soc egy igazi őskövület
Nekem is volt egy telóm anno' de már sajna azt sem tudom melyik típus. De én ahogy írtad inkább arra tippelnék, hogy a soc behalt/elfáradt és azon már semmilyen "újrahúzás" nem segítene. Ráadásul az aksi is veszélyes lehet már ebben a korban. Ha sokat állt és lement a feszültsége 3,6v alá akkor hiába rakod töltőre nincs az az isten bikatöltője a háztartásban ami megemelné a feszültséget. Na meg a beépített töltésvezérlő is letiltja....
Én személy szerint csináltam ilyen "újratöltést" egy elméletben 5000mA-es akuval aminek a feszültsége 2,4V-ra esett le. 2óra volt a 12V-os akutöltőnek!!! 6A! mellett mire elérete a 3,7V-ot! Nem az aksi melegedett hanem az autó aku töltő volt forró! utána még használtam azt az akumulátort ~fél évig aztán feladtam....
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest