- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Pit221 #140345 üzenetére
Szia! Szerintem inkább ezt az időt valami értelmes elfoglaltságra cseréld le! Az az MT6582 soc egy igazi őskövület
Nekem is volt egy telóm anno' de már sajna azt sem tudom melyik típus. De én ahogy írtad inkább arra tippelnék, hogy a soc behalt/elfáradt és azon már semmilyen "újrahúzás" nem segítene. Ráadásul az aksi is veszélyes lehet már ebben a korban. Ha sokat állt és lement a feszültsége 3,6v alá akkor hiába rakod töltőre nincs az az isten bikatöltője a háztartásban ami megemelné a feszültséget. Na meg a beépített töltésvezérlő is letiltja....
Én személy szerint csináltam ilyen "újratöltést" egy elméletben 5000mA-es akuval aminek a feszültsége 2,4V-ra esett le. 2óra volt a 12V-os akutöltőnek!!! 6A! mellett mire elérete a 3,7V-ot! Nem az aksi melegedett hanem az autó aku töltő volt forró! utána még használtam azt az akumulátort ~fél évig aztán feladtam....
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nintendo Switch 2
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen processzort vegyek?
- Revolut
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest