- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
nash2 #106927 üzenetére
Nem veszekedés-
Kolléga szerint az mtk chipsettel szereltek szarok, mert az első szériás nehezebben találtak hóódat.
Aztán innentől kezdve ez már így is van mindnél.
megjegyzem, hogy a régi chipsetes mtk és a snapi 400-as között én annyit vettem észre, hogy előbbire frissíteni kellett az epo fájlt - amit egy ideig automatikusan, aztán manuálisan kellett, na puff - és semmi gondom nem volt vele.Igen, az antenna bütykölése sok esetben viszont minden problémát megoldott és bár lehet erre kifogást találni, de kit érdekelt, ha működik a dolog?
Az újakkal meg nálam egyik telefonnál se volt probléma és ismerve a nagyok árképzését mind a kettő költség optimalizáltnak mondható akkor.
Szumma: kijelenteni és megtéveszteni az érdeklődőket arra vonatkozólag, hogy egyik szar, másik király, nem fair és főleg nem megalapozott addig, amíg nem használtam mind a kettőt huzamosabb ideig.
Pont. -
synar
őstag
válasz
nash2 #103158 üzenetére
Igen én is olvastam ezt a tesztet, azért is lepődtem meg, hogy mások elégedettek a kamerával. A fotóin jelentkező durva elmosódás simán lehet az ujjlenyomatoktól is, tipikus jelenség, ha nem tisztítja le valaki fotózás előtt, próbáljátok ki. Majd kiderül, ha megjön megírom a saját tapasztalataimat.
-
devast
addikt
Azt azért tegyük hozzá, hogy ez a megoldás csak azoknak segít, akiknek a készülékük egyáltalán nem talál műholdat. Akinek talál műholdat, de ha elindul autóval totál instabil/pontatlan, az mindezeket a hajára kenheti. Eddigi tudomásom szerint azt a problémát csak úgy lehet javítani, ha olyan navigációs programot használsz ami közvetlenül olvassa ki az adatokat a gps-ből (osmand, meg még van pár ilyen).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honda topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- EA Sports WRC '23
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest