- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bargain
tag
Nagyon egyszerű.
OTP-s netkártyával fizetek, ami Mastercard alapú.
Az utalt pénzt Escrow védi:
[link]
addig nem kapja meg a vevő, amíg te meg nem kapod a készüléket és jóvá nem hagyod a tranzakciót.
Ha baj van itt is nyithatsz Dispute-t és ha jogos visszakapod pénzed mindenfajta levonás nélkül.
Semmi Paypalos ökörködés, plusz költség nincs, sőt ha új vevő vagy és Mastercard-os a fizetés, 5 dollár kedvezmény jár.
Ha hétvégén, szombaton, vasárnap vásárolsz, szintén 5 dollár.
Kb. havonta van 15 dolláros kupon akció, a Valentin napit most váltottam be egy a második linken található telefonra. Így 144 !!!!!!! dollárért jön a család egyik hölgy tagjának. -
Bargain
tag
Akkor inkább már ezek valamelyikét javasolnám:
[link]
162 dollár szállítva, HD 1280x720 felbontás, Jelly Been, 512 MB Ram
[link]
159 dollár szállítva, QHD 960x540 felbontás, Jelly Been, 1 GB RamUgyan annyi pénzért én a nagyobb felbontást választanám.
Magyar nyelv alapból mindkettőben benne van, nem kell vele kínlódni.
Gyártó ismertebb, többen veszik, hamarabb lesz rá mod Rom. -
pallacko
tag
Szia
Én ezt javasolnám: [ Hero H9500(ZP900) MTK6577 Dual Core 1GHz 5.3" IPS Screen 960*540 RAM 1G ROM 4G 8MP GPS 3G SmartPhone ]
Tuti készülék az 5,3'-s mezőnyben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged