- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- iPhone topik
- Apple Watch
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A texasi
aktív tag
[fagyalllo] Kolléga is kiválóan érti a dolgát!

-
Beni2360
félisten
Itt kerested?
Igaz ott sincs nagy mozgás. -
LOTR
addikt
elvitték a telefont egy helyi szervizbe, ahol sajnos semmit nem tudtak rá mondani, csak annyit, hogy lehet a kijelzője halt meg, mielőtt rendelnék hozzá egy újat, lehet megpróbálnám Bp-en is elvinni egy szervizbe, ahol talán láttak már ilyet
tudnátok esetleg ajánlani, hova érdemes, van esetleg ilyesmivel foglalkozó topik?
köszi megint -
paolinho
addikt
Cimbim kölykei is így jártak a Cubot X6-ukkal. Feltettek valami reklám-szutykot. Én a FlashTool-lal feltettem újra nekik az alap rom-ot az gyalult mindent és kaptak egy alapbeállítású telót.
Neked is ezt javaslom. Rákeresve a márkára és típusra, ITT megtalálod a hozzávaló romokat, szerintem tegyétek fel a legújabbat, és megoldódik a problémátok.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Fold 6 256GB Navy Blue
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi