- Ulefone Armor 29 Ultra - súlyos érvek és ellenérvek
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
failed
tag
válasz
WOT-H-A-C #96135 üzenetére
No offense, de tegnap még azt mondtad, hogy az A6000 működik itthon. Nem véletlenül szögeztem le a hozzászólásban, hogy ehhez nem értek, gondoltam Ő igen - legalábbis a hozzászólásai alapján úgy ítéltem meg. Említettem két másik készüléket, és egy szóval sem ajánlottam. Másrészt a hsz-em Neki volt címezve, és nem annak aki idetéved.
Ami meg azt illeti, tegnap kerestem itt valakit, aki 5 perc alatt el tudná magyarázni ezeket. Akkor kiröhögtetek, hogy nem kell ide skype, írjam csak le a gondom, majd megválaszoljátok. Ez meg is történt, csak én ugyanolyan buta maradtam, mint azelőtt. Leírtam azt is, hogy attól, hogy egy konkrét készülékről megmondjátok, hogy működik-e itthon vagy sem, attól nem leszek okosabb. Ennek ellenére pontosan ez történt. Megmondtátok, hogy a k3 nem működik - amit eddig is tudtam, mert már egyszer megkérdeztem mástól, (és le is írtam, hogy itthon nem működik) -, az A6000-re meg Te mondtad, hogy szerinted működik. Innentől kezdve, ha nem analfabéták járnak ide, akkor tudja, hogy nem a tutit mondtam meg, hanem csupán csak a "vess egy pillantást erre is, és ha tetszik olvass utána" c. fejezetet csatoltam ide.
Ne haragudj, nem flegmázni akartam. Most már remélem érted, hogy miért szerettem volna skypeon segítséget kérni, ahol válaszokat is kapok az kérdéseimre, és nem csak egy "nem"-et vagy egy "talán"-t.
Ha googleban olyan könnyen válaszra leltem volna, akkor hidd el, nem itt koptatnám a billentyűzetet, és nem rabolnám senki idejét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Spórolós topik
- Ulefone Armor 29 Ultra - súlyos érvek és ellenérvek
- Gyúrósok ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen házat vegyek?
- No Rest for the Wicked
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest