- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sennalacy
aktív tag
válasz
#79335424 #92161 üzenetére
Én is szerettem volna dual boot-ot, de itt azt mondták, hogy jó ideig még esélytelen. Neten sem találtam róla semmi használhatót. Ha jól értelmeztem a Microsoft nem örülne a dolognak, így a kínaiak sem mernek vele foglalkozni mert félnek, hogy elveszítik a mostanában fellazított licenszeket aminek következtében w8-al jelenhettek meg tabletek széles körben. Úgyhogy én végül maradtam a droidnál mobil vonalon egyelőre.
64 bit állítólag gyorsabb működést tesz lehetővé.. 1920x1200-as felbontáson 38K feletti antutu szerintem elég jó, és már volt hozzá "day1" rendszer frissítés, úgyhogy egyelőre bizakodó vagyok hogy ténylegesen ki is fogja használni valami, de minimálisan "jövő biztosításnak" is jó önmagában. Azt egyelőre nem tudom, hogy vannak-e inkompatibilitási problémák appokkal egyelőre minden tökéletesen működik. -
TedThomas
aktív tag
válasz
#79335424 #92161 üzenetére
Olvass bele a win tab topikba innentől: [link]
Pont érkezik egy készülék.
A dual/trial boot jól hangzana, de számomra egyelőre ez nagyon távoli jövőnek tűnik.
Valószínűbb, hogy win8.1 alatt emulálod a másik kettőt.(#92163) kaci1982 Amíg nem vágod a telókat felejtsd el az Aliexpresst.
Itt egy jó kamerás: [link]
Egyre olcsóbb. Nehogy vegyek egyet
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Diablo IV
- Bluetooth hangszórók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- FOTÓS beárazás
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy Z Fold 7 512gb makulátlan állapotban dobozában
- IPhone 13 mini Pitaka tok hibátlan.
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Apple Watch SE 2 44mm Wifi
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest