Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
Laza...
üzenetére
Attól, hogy te 27 colon nézed a full HD felbontást, ebből még semmi sem következik (azon túl, hogy az van előtted), neked elég, másnak nem biztos.
Nekem mindig szembetűnik a 14 colos (full HD-s) laptopról való átállás, amikor rádugom a 24 colos, szintén full HD monitort, ami ezután kifejezetten pixelesnek tűnik.Azt hozzáteszem, hogy, ha együtt nézem az 5 colos HD és full HD felbontású telefonjaim, gyakorlatilag semmilyen különbséget nem látok.
-
Mottie
őstag
válasz
Laza...
üzenetére
Csak én értem úgy, hogy az adót a szolgáltató fizeti? Szerintem ez mindösszesen a korlátlan internetcsomagok megszűnését és a limitáltak drágulását fogja okozni.
#internetetmindenháztartásba
Szerk: Egyszer kipróbáltuk a (nagy) családomban a korlátozott, 14 GB-s netet (valami jó kedvezményesen volt). A 6. naptól korlátozott volt 64 kbit-re úgyhogy hónap végén le is mondtuk és mentünk vissza korlátlanra
Pedig semmilyen letöltés nem volt, mert ugye megbeszéltük, hogy kipróbáljuk milyen, ne nagyon töltögessen le senki nagyobb dolgokat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 26
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- XPEnology
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- Bontatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330: i5-8250U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pedig semmilyen letöltés nem volt, mert ugye megbeszéltük, hogy kipróbáljuk milyen, ne nagyon töltögessen le senki nagyobb dolgokat...