- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nokia X30 - a frissesség ígérete
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
Laza... #88995 üzenetére
Attól, hogy te 27 colon nézed a full HD felbontást, ebből még semmi sem következik (azon túl, hogy az van előtted), neked elég, másnak nem biztos.
Nekem mindig szembetűnik a 14 colos (full HD-s) laptopról való átállás, amikor rádugom a 24 colos, szintén full HD monitort, ami ezután kifejezetten pixelesnek tűnik.Azt hozzáteszem, hogy, ha együtt nézem az 5 colos HD és full HD felbontású telefonjaim, gyakorlatilag semmilyen különbséget nem látok.
-
Mottie
őstag
válasz
Laza... #88995 üzenetére
Csak én értem úgy, hogy az adót a szolgáltató fizeti? Szerintem ez mindösszesen a korlátlan internetcsomagok megszűnését és a limitáltak drágulását fogja okozni.
#internetetmindenháztartásba
Szerk: Egyszer kipróbáltuk a (nagy) családomban a korlátozott, 14 GB-s netet (valami jó kedvezményesen volt). A 6. naptól korlátozott volt 64 kbit-re úgyhogy hónap végén le is mondtuk és mentünk vissza korlátlanra
Pedig semmilyen letöltés nem volt, mert ugye megbeszéltük, hogy kipróbáljuk milyen, ne nagyon töltögessen le senki nagyobb dolgokat...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest