- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bluetooth-headsetekről általában
- Mobil flották
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
Köszönöm!Ennél diplomatikusabban nem is fogalmazhattam volna én sem,csak az a nagy bajom,hogy munkanélküli vagyok 3 hete,és barátnőm most jött ki a kórházból pár órája,meg sok minden ezért inkább nem válaszoltam semmit,van elég gondom így is,nem az a pár ezres zavar a 40 ezer euró adósságom mellett,hanem teljesen másvalami!
De igazad volt,elállok az üzlettől,mert a másik fél nem állta a szavát,ennyi és slussz passz!
,,Utánam a vízözön" ....(majd lesz egyszer,de nem szeretném megélni,mert új családot szeretnék még alapítani és a 3 gyerekemet sokáig lássam még,kit tudja mi lesz a jövőben,megéltem 45 szép évet,de napról napra szarabbak jönnek:-( )
És nem csak nekem!Sajnálom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest