Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Apple Watch
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz
testo92
üzenetére
Minek bénáznál kábellel mikor 4.2 óta alap a wifi display?
20$ körül már vannak miracast stickek, és akkor zsinnyeg nélkül van kinagyítva a telód!(#75363) sajtjani
Hidd el hogy engem pl. nem zavar ha te vagy bárki más star telókat vásárol, de a W450-es telefonnak álcázott fekáliakupac óta nagyon sokak leírták ezt a gyártót, (nem is értem hogy nem citálta ide senki).
+nem vagyok meggyőzve hogy csak az ulefone gyárt star néven hisz az ő oldalukon nyoma sincs se a 450-nek, se az új változatának (550)(#75357) sajtjani
No az ilyen értékelésbe meg senki nem fog belekötni, (főleg nem lábonlőni
) hiszen itt nem látatlanba ajánlasz valamit hanem objektíven leírod mi szól a telefon mellett és ellene. Ezúton is köszi. 
Új hozzászólás Aktív témák
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) hiszen itt nem látatlanba ajánlasz valamit hanem objektíven leírod mi szól a telefon mellett és ellene. Ezúton is köszi.