- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- LTE frekvenciák
- Milyen USB töltőt vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
válasz
Mathiax Rex #7390 üzenetére
Nekem a WEBCARD-ra a refund max.3 nap és látom,azaz SMS is jön,ha visszautalták a pénzt!
Most is,azaz ma reggel jött az e-mail a 25,-USD Refund-ról,mert nem kértem a 32 Gb-os Micro SDHC kártyát,azért mert csak Class 4 volt...kb.2-3 nap és a kártyán látom az összeget. -
adamka17
csendes tag
válasz
Regisztárcióról se kaptam email-t nem értem hogy mi f*sz van... Segítsetek srácok, nem vágom mi van itt
-
banderasz77
addikt
válasz
Na itt akkor befejeztem a China telórendelős pályafutásomat.....
Életem első normálisabb, nem hogy okos telefonomat venném meg, nem akarom letörni a saját szarvam illetve elvenni a kedvem az egésztől...
Maradok a jók kis hazai számlás, garanciális nemsokára megjelenő Alcatel 997D-nél....főleg, hogy az ÁFA is visszajön majd belőle. Ennél úgy sem lesz jobb alternatíva
-
adamka17
csendes tag
válasz
Select record 0 Oct 9, 2012 Payment To Yanjing Sun Completed Details Payment To Yanjing Sun 6EL08181NJ797582S -$157.04 USD
ittvan minden kinek ment meg ilyenek
-
adamka17
csendes tag
válasz
regisztáltam egy email cimmel amivel rendeltem és nemtudok bejelentkezni, se jelszót kérni nem értem mivan..................:@@@@@@@@@@@@@
-
válasz
Hát ilyenek ezek az oldalak. Nekem meg még sokunknak kellemes meglepetés volt, másoknak (pl. Jazz
nem annyira)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged