Hirdetés
- Netfone
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
válasz
Mathiax Rex
üzenetére
Nekem a WEBCARD-ra a refund max.3 nap és látom,azaz SMS is jön,ha visszautalták a pénzt!
Most is,azaz ma reggel jött az e-mail a 25,-USD Refund-ról,mert nem kértem a 32 Gb-os Micro SDHC kártyát,azért mert csak Class 4 volt...kb.2-3 nap és a kártyán látom az összeget. -
adamka17
csendes tag
válasz
Mathiax Rex
üzenetére
Regisztárcióról se kaptam email-t nem értem hogy mi f*sz van... Segítsetek srácok, nem vágom mi van itt
-
banderasz77
addikt
válasz
Mathiax Rex
üzenetére
Na itt akkor befejeztem a China telórendelős pályafutásomat.....
Életem első normálisabb, nem hogy okos telefonomat venném meg, nem akarom letörni a saját szarvam illetve elvenni a kedvem az egésztől...
Maradok a jók kis hazai számlás, garanciális nemsokára megjelenő Alcatel 997D-nél....főleg, hogy az ÁFA is visszajön majd belőle. Ennél úgy sem lesz jobb alternatíva
-
adamka17
csendes tag
válasz
Mathiax Rex
üzenetére
Select record 0 Oct 9, 2012 Payment To Yanjing Sun Completed Details Payment To Yanjing Sun 6EL08181NJ797582S -$157.04 USD
ittvan minden kinek ment meg ilyenek
-
adamka17
csendes tag
válasz
Mathiax Rex
üzenetére
regisztáltam egy email cimmel amivel rendeltem és nemtudok bejelentkezni, se jelszót kérni nem értem mivan..................:@@@@@@@@@@@@@
-
válasz
Mathiax Rex
üzenetére
Hát ilyenek ezek az oldalak. Nekem meg még sokunknak kellemes meglepetés volt, másoknak (pl. Jazz
nem annyira)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Elektromos autók - motorok
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- PC Game Pass
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem annyira)