- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Fotók, videók mobillal
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Laza... #73481 üzenetére
Szia! Szép dolog, hogy véded a "mundér" becsületét. De én a piaci kofákra gondoltam
De ezek szerit te is annak érzed magad............
Tudod nekem nem kell bizonygatni azt, hogy TE és a társaid milyen becsületesek vagytok! Én elhiszem! Viszont nagyon nem érdekel!
Az én szememben nem vagytok semmivel jobbak (bármennyire is becsületesek vagytok!!) a piaci kofáknál. Ha egyszer átjössz a másik oldalra és onnan is megnézed azt amit te nyújtasz egy vásárlónak rájössz miről beszéltem. Nekem hiába bizonygatod azt, hogy te nem vagy köddé váló! Mert tulajdonképpen mi is akadályoz meg abban, hogy egy elégedetlen "vásárlónak" fityiszt mutass, vagy egyszerűen eltűnjél előle?
Na ugye semmi!
Ja és a lelkiismeretességre meg nem kellene hivatkozni. Az alapszabályt mindenki tudja: "üzletben nincs barátság" De ha esetleg a jövőben egy olyan ügyfelet fogsz ki aki nem személyesen megy hozzád reklamálni hanem küld egy bírósági megkeresést. Mivel a magyar országon eladott termékekre más garanciális szabályok vonatkoznak és amit te itt eladsz arra már nem a "kínai" garanciát kell alapul venni. Na akkor átalakul a te véleményed is.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Villanyszerelés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- EAFC 26
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Galaxy Z fold 5 !!512gb!! Icy Blue BeszámolOK!!
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB sivatagi titán gyári független
- IPHONE 16 PRO MAX 256GB , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest