- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Szia!
Már nem bírom olvasni az a sok ökörséget amit írsz! Nem a gyártót kell szidni! Nézz a tükörbe és amit látsz azt!
Ugyanis te nem vagy képes működésre bírni! Az csak megemlítem, hogy telefonról beszélünk aminek ez csak egy mellék funkciója.
Nekem is volt most is működik a cubot gt99 tökéletes a navi-ja, igaz már nem nálam de ez nem változtat a tényen! Nálam sem talált holdat percek-ig a beállítás után meg meg szinte azonnal, nincs internet segítség, sem gsm.
Pont olyan vagy mint a kezdő pc felhasználó legyen "occsó" DE minden működjön rajta! Igaz nem értek hozzá
meg nem is használom de "ki van fizetve"! -
Nekem is volt egy olyan készülékem (nem MTK-processzoros), ami nehezen talált GPS-jelet. CyanogenMod ROM-mal javult a helyzet, tehát az én esetemben valószínűleg szoftveres gond volt.
Lehet, te is kifogtál egy rossz GPS-vevővel szerelt darabot, de ebből nem az a tanulság, hogy az MTK szar (mert NEM az), hanem, hogy jobban meg kell nézni, mit vesz az ember, mert igenis van olyan eszköz, ami az emberek döntő többségének megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Óvodások homokozója
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OLED monitor topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest