- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vicopapa #5977 üzenetére
Vámot minializálni?
vagy freeshipping ami elkerüli valószínűleg az egész hercehurcát vagy azt a számlát normálisan megírja kisebb összegről a küldemény feladója. Természetesen emberi nyelvre gondoltam amit itthon is elfogadnak és akkor nincs probléma. Én mást nem tudok.
De biztos van itt olyan aki sokkal jobb tippeket tud adni, mert erre én is kíváncsi vagyok.@berigazek
Természetesen rakok fel képet amint el tudom venni egy kis időre a készüléket a lányomtól.
Igen, 512mb-os, a felbontásra az antutu meg ezt írta emlékeim szerint: 854 x 480.
de pontosítok ha nálam lesz...@Novicsok
Igen, igazad van, a kacatokat külön kell vásárolni, de amilyen segítőkészek voltak én örülök hogy nem téglát kaptam a pénzemért.
Új hozzászólás Aktív témák
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2020 128GB - 84% Akksi
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2022 128GB - 99% Akksi
- 1 ÉV GARANCIA! iPhone XR 64GB - Független - 88% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 PRO 256GB deep blue KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest