Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
citkar
üzenetére
"valaki kifejezetten ezt a sokak által elhanyagolt méretet keresi, ugyanis ebben alig van alternatíva"
Sajnos ha alig van (s ez nem változna) a ( G2F ) mérettartományában jó alternativa akkor az árképzésében is kialakulhat bizony merész ár....

..De szerintem a zemberek találnak maguknak mégha kompromisszumokkal is - alternativákat, és fog ez
a G2F még presell után is ezen az áron maradni vagy lejjebb araszolni...
-
KurtCobain
őstag
válasz
citkar
üzenetére
& Indy1
Olyan hatalmas különbség nincs a fizikai méretek között.
G3T: 135 x 65 x 10.8 mm
G2F: 125 x 62 x 9.9mm
Szvsz a szélesség és a vastagság számít a leginkább kezelhetőség és kézben tartás szempontjából.
Én az 5"-os Vowney-ról (141.88 x 72.8 x 9.2mm) váltottam vissza a 4,5"-os G3T-re. Ezt kényelmesebb kezelni is és hordani is zsebben, de a nagyobb kijelző hiányzik.
De mindenkinek más az igénye, én 120$ körüli árat tartanám reálisnak. Amit jó dolognak tartok még az az OTG. OGS meg nálam hátrány..
Szerintem!...
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy ruhás topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest