- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- A Motorola is Air mobillal készül
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
devast #49506 üzenetére
Több helyen írják, hogy ebben van GPS. Mármint igazi GPS vevő, nem csak cellainformációk alapján történő szoftveres találgatás.
Az akku mindazonáltal nyilván kisebb kapacitású, de attól még nem feltétlenül használhatatlan egy ilyen készülék. Nekem volt SC6820-as telefonom ilyen árkategóriában, és az egyetlen komoly baja a mikrofon volt, minden más tekintetben - kompromisszumok árán - használható lett volna. Más kérdés, hogy ez 75 dollár, míg 80-100 dollár között már MT6572-vel szerelt készülékeket is lehet kapni. (Én azért kíváncsi lennék erre a kétmagos Spreadtrum-ra az SC6820-hoz képest dupla mennyiségű RAM-mal.) A képernyő meg nyilván olyan, amilyen a 100 dollár alatti kategóriában.
CineDOG1: Nem mindenki használ mobilnetet és GPS-t.
Engedtessék meg, hogy attól még lehessen nekik is okostelefonjuk!
Nem kizárólag attól okos az okostelefon, hogy napi 24 órában be van kapcsolva a 3G meg a GPS. Én pl. a nap min. 90%-ában wifi-közelben vagyok, így semmi szükségem a mobilnetre ahhoz, hogy online legyek a telefonommal, így akár egy 3G-t nem tudó készülékem is lehetne. Navigálni pedig van célhardverem (Garmin). Meglátásom szerint az okostelefon attól okos, hogy megvan benne a potenciál, hogy rengeteg mindenre használhatod (mint egy számítógépet), de akár sima telefonként is működhet, ha az az igényed. És amíg ilyen szép és gyors készülékeket fícsőrfónban nem kínálnak, addig már pusztán a nagy képernyőért is sokan olyanok is meg fogják venni az okostelefonokat, akiknek nincs igényük az ilyen készülékek nagy "okosságára". Szerintem.
"Az SC6825 mag is érdekes, ezeket rakják a legócskább nem 3G-s, nem GPS-es okostelókba."
Ez nem mag, hanem SoC, méghozzá kétmagos. És szerintem kevered az egymagos SC6820-szal. Ez a továbbfejlesztett, kétmagos SoC most jelent meg, kb. a héten.
-
Zeki
nagyúr
válasz
devast #49506 üzenetére
Az SC6825 mag is érdekes, ezeket rakják a legócskább nem 3G-s, nem GPS-es okostelókba.
Csak akkor mi a frásznak okosteló?A Lenovonak és a ZTE-nek vannak olcsó telefonjai, inkább azokat kellene nézegetni.
Kínai webshopok:
minideal, antelife, geekbuying, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, pandawill, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, dinodirect, tmart, lightinthebox, coolicool, mixeshop, mcbub, chinapadmall, tomptop, hotmid, fastcardtech, martofchina, thboxes, wsdeal, merimobiles, lenteen, coolseason, priceangels
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 Pro fekete titán 256GB független 1 év gari eladó
- S21 Ultra 256GB/12GB Dual Sim, Kártyafüggetlen, újszerű állapot, garanciás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest