- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
Kari915 #41652 üzenetére
Akkor beigazolódik az én sejtésem is. Ez az egy két hiányzó szenzor milyen galibákat tud okozni az amúgy jó kis készülékekben. Köszi a választ
, bár nem tudom az alap általánosokban a fény és közelség érzékelőn kívül érted-e a gyorsulásmérőt, a gyro szenzort ill. az orientation szenzort - vagy ezek sincsenek benne? Mert pl ez utóbbi a mágneses híján még lehet segítség a tájékozódásban/navigálásban.
(#41656) Kari915: Lehet így van. De emiatt sajna nekem nem lesz opció így a csájnafón, pedig nagyon tetszenek a Lenovók. Majd esetleg ha lesz piaca itt eu-ban év végétől és akkor lesz itteni régióra kicsit változtatott készülékük.
anonym1s: Remélem pár nap/hét múlva nem azt fogjuk olvasni hogy eladó és mekkora kaki az a cucc
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V3 - Fekete- 12/512 GB újszerű + tokok + Gyári honor pen
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Eladó iPhone 15 Plus black 128GB (új állapot )
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest