Hirdetés
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- MIUI / HyperOS topik
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
megint én
őstag
válasz
Crytek
üzenetére
Hát ja... Én mondjuk ezért nem vennék Cubot gt99, Vowney V5, és vannak ezek a Star meg ilyesmik. Jó-jó, néhány embernek bejön az élet, és fasza. Lehet én vagyok a maradi, de valahogy nekem bizalomgerjesztőbb, az ha mondjuk Lenovo, És szerintem az sem utolsó szempont, hogy már rengeteg ember van idehaza is akinek Lenovoja van, és félszemmel de követem a topicot, és csak egy két ROMbuhera miatt tönkrementet olvastam. Ilyen egyéb telókból meg érintkezési hiba, meg az érintőképernyő nem reagál frankón, és hasonlók. Én jómagam is Lenovót vettem, és habár nem akarok inni előre a medve bőrére, mert még nem jött meg, de már az anyaghasználat sem ugyan az mint a nonameknál. És mint a nálam jóvalta tapasztaltabb kollégák írják, ezek a nonameg beleraknak minden szart, pl névlegesen 13mpes kamerát meg minden szart ami jól hangzik, és az 5mpes, de minőségi kamerásokkal jobb képet lehet csinálni. Szóval papíron lehet szép valami, de nem mindig olyan szép az a valóságban is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- MIUI / HyperOS topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi