Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
instantwater
üzenetére
"Akkor gondold el, hogy 5"on, milyen lehet a QHD?"
Már többször szó volt róla, hogy ez igény kérdése, vagyis azé, hogy ki mihez van hozzászokva. A 200 feletti PPI egyáltalán nem rossz (sőt, a Galaxy Tab-om 169-es értékéhez képest kimondottan jó, pedig azt sem látom pixelesnek), de ha ennél jobbhoz van szokva a júzer szeme, akkor feltűnik neki a dolog.
Nem mellesleg nekem volt nemrégiben V967S-em, és számomra is meglepő módon "darabosabb" (nem pixelesebb!) volt a képe, mint a nejem H7100-asán (szintén qHD, de 5,3 colon), de egyáltalán nem volt zavaró, csak ha nagyon közelről néztem (ahonnan nem szoktam).

Ezzel azt akarom mondani, hogy nem kizárólag a felbontáson múlik a kép minősége, hanem a képernyő technológiáján is. (A V967S IPS technológiát használ, míg a H7100 nem az, hanem "sima TFT".)
-
Bruni20V
csendes tag
válasz
instantwater
üzenetére
Köszi, én is felé hajlok, illetve azon vacilálok még hogy vegyek-e itthon sokkal drágábban valami hasonló tudású telefont, de kína felé hajlok egyelőre.
-
kcsa
veterán
válasz
instantwater
üzenetére
Azért ennyire nem vészes a W100 pixelhelyzet

Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- iPhone 14 pro 128GB purple karcmentes független
- Samsung A06 mobiltelefon
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi