- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Igazán stílusos lett a Realme 15 Pro GoT Limited Edition
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fotosjani
aktív tag
válasz
madrac #35133 üzenetére
Mobilarénán rákerestem a te általad felsorolt mobilok tesztképeire, hát a képek magukért beszélnek.
A ZTE V987-es képek nincsenek a Mobilarénán ezért nem raktam be linkeket, de személyes véleményem szerint annak van a legjobb fotós képessége az általad felsorolt mobilok közül.
Szerintem semmivel sem jobbak mint a vita indító UMI X1S-es képei, sőt vannak köztük elégé gyengék.
Ennek ellenére nem használok olyan jelzőket mint smkb kollégánk, pedig itt is lehetne használni nyugodtan.
Továbbra is az a véleményem hogy UMI X1S képei vállalhatóak és nem készít "pocsék képeket" szerintem.
Ne érts félre nem kötözködni akarok csak tényleg érdekel hogy kinek milyen a bevált típus.
Én sem elégszem meg ezzel a minőséggel, még nem gyártották le azt a mobilt amiért otthon hagynám a fényképezőgépemSonyericsson K750i: 1, 2, 3,
Samsung galaxy S Advance: 1, 2, 3,
Samsung galaxy SII: (ez már 75eFt-os kategória) 1, 2, 3,
Sony xperia S (szintén 75eFt-os kategória): 1, 2, 3,
Sony Ericsson Live: 1, 2, 3,
N95: 1, 2, 3,
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest