-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csygusz
tag
válasz
osztraksajt #23184 üzenetére
Szuper
Én már nagyon várom, mert a régi telefonom kezd az idegeimre menni (ZTE Skate).
Például, ha nincs csatlakozva wifihez, de van valamilyen mobilnet elérés, akkor néha nem tudok telenoros számot hívni. Pontosabban a hívott félt csak megcsörrenti egy pillanatra, és megszakad. Elég idegesítő tud lenni, úgyhogy jó lesz, ha a kis kínaiak belehúznak és a héten még ideér a telefonomMilyen érvek miatt döntöttél a Lenovo mellett? Gondolom nem ez volt az egyetlen kiszemelt.
Az enyémnek március 28-tól már postázva státusza van. Szóval ideje volna megérkezni.
-
BaginZe
tag
válasz
osztraksajt #23184 üzenetére
Én már múlt héten rendeltem, de pont kifogtam egy három napos ünnepet
Két hozzászóló is említette egyébként, hogy nekik van, de nem túl kommunikatívak... (az egyikük még a privátra se válaszol egy hete)
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Apple iPhone 17 - alap
- SSD kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen routert?
- Trollok komolyan
- Projektor topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest