Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- One mobilszolgáltatások
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Új fülhallgatót is hoz a Motorola Európába
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jdeutsch
tag
Szép napot neked is!
A magam részéről már "le tettem róla". /a vele történő kommunikáció lezárva/ Ne is foglalkozzunk vele! Még szerencse hogy nem hallgatni kell Őt, mert azt nehezebb lenne elviselni. (az esetben azt mondanám "szájmenése van")
Meggyőződésem, a kor nem előny, és nem is hátrány, nem dicsőség, hanem csupán állapot. Bár ami azt illeti, ha az illető személy (általánosságban!!!!) nem teljesen ostoba, azért a korral a koszon kívül azért más is ragad rá! Azért köszönöm. További kellemes napot!
Üdv. DJ -
Dominó85
addikt
Azt nem tudom jdeutsch kollega hány esztendős, de én már 27 elmúltam. Szerintem be van nőve a fejem lágya, talán pont ezért sem ízlik az említett kollega szava járása. Vannak dolgok, amikben nem értünk egyet, ez teljesen rendjén van, csak az a körítés ahogyan előadja, az nagyon nem szimpatikus. Kérem, hogy ezt a témát ejtsük, mert nem ide tartozik.
Sanyesz.
Én is azt a programot használom és jobban megbízom benne, mint az Antutu-éban. Utóbbi össze-vissza mér néha. Szerencsére egyre több kínai webshop tesz fel olyan Antutu képet, amiben nincsen az SD kari tesztelve. Így közelebbi képet kapunk a SOC tudásáról.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Trollok komolyan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gumi és felni topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Battlefield 6
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő