Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Sanyesz.
üzenetére
A Cwm-et nem kell, az marad az ilyen fölrakásnál.
Én pl. LeWa Recovery 1.0 angol karakteres rikoveriből raktam föl az általad magyarított 11.29.-i gyári romot,
és nem íródott felül (a recovery zóna) - viszont a magyar rom jól bebútolt, korrektül müxött. (Azután ebből a lewa-recovery1.0-ből fölinstalláltam a Lewa g3-hoz való friss romját (zip, de azt a cwm nem dolgozta föl a helyére) és az viszont frissítette a meglévő 1.0 (angol) LeWa-Recovery-t 2.0-ra és onnantól az már totál hanzi karakteres.(Mindegyik install művelet előtt data és cache wipe volt - a dalvikot nem érintettem (,azt miért kell ha kell?) )
Találtam a LewaOs -ban a Rendszerbeállításoknál két ilyen érdekeset, az egyik az adathalászati gyanút igyekszik eloszlatni hogy Xiaomi -féle fejlesztésre gyűjtenek használati adatokat...(ki hiszi? :--) )
((Egyébként letöltöttem egy hanzi recognizer appot plusz a simplified adatbázisát ))
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ASUS routerek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- EA Sports WRC '23
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- iPhone topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- XPEnology
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest