- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmikloska
aktív tag
válasz
Dominó85 #15297 üzenetére
Én ezt azért megcáfolnám. Igaz, hogy több helyen is angol maradt a szoftver a telefonomban, de ami magyar, az nem gépi fordítású, ráadásul tényleg nem kell foglalkozni a root-tal, és a felesleges szoftverek kigyomlálásával, CWM felrakásával; azért azt hiszem, hogy 5 dollár nem a világvége! Nem 50 dollárról van szó!
A lényeg, hogy ezen kívül mást nem szabad kérni, mert az xy programok kérésem már nagy butaság. -
mikrofon
veterán
válasz
Dominó85 #15297 üzenetére
kedves forumtars!
szerintem nem a stiludoddal van a baj mert az a tied!
hanem azzal, hogy amit irsz reszigazsag. torzitod a valosagot!
te lattal mar etotalkos romot?en lattam mar etotalkos romot. azzal rendeltem a telot. migsok embernek kinai progikkal es kb hasznalhatattlan rommal erkezett, az enyem rootolva, cwm recovery-vel, mgyarul, teljesen kinai karakter mentesen. minden mukodott elsore gps 3g. a magyaritas valoban 90%os a hianyzo 10% pedig olyan szavakat, kifejezeseket tartalmaz, amit nincs ertelme leforditani, mert angolul tobbet mond mindenkinek. raadasul idokozben kijott egy gyari frissitett rom, ezert irtam az etotalknak, es egy heten belul kuldtek egy frissitett etotalkos romot. tehat a support is kituno. itt tobben is napokig szenvedtek rotolassal ill. hogy a telojukat hasznalatba tujak venni. ezzel szemben nekem csak a kartyakat es az aksit kellett belerakni.
raadasul en egy olyan telohoz ajanlottom aminek supportja itt nulla es rootolasi leiras is csak kinaiul van.
a fentieket figyelneben tovabbra is ajanlom minden elso androidos telos felhasznalonak az etotalkos romot.
teged pedig kerlek, ne irj masokat megteveszto feligassagokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 2042
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Galaxy Z fold 5 !!512gb!! Icy Blue BeszámolOK!!
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB sivatagi titán gyári független
- IPHONE 16 PRO MAX 256GB , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest