Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
ElektrikusDE
üzenetére
Szia! Hát az is kb olyan sebességű a mai alsó kategóriás telókhoz képest mint a gyalogos a repülőhöz
Nekem van egy navon "codda" tablet amiben egy MT8321 valami(?) dolgozik olyan lassan, hogy szinte semmire nem jó. Ráadásul ez az android go 8.1 háááát egy nagy sz...r
Bármilyen launchertől úgy leguggol, hogy csak több perces udvarlás után lehet bármit látni a kijelzőn ami megmozdul. Nem is értem ezeket az eszközöket és azokat akik nem képesek rendes, a szoftver igényeinek megfelelő hardverral ellátott eszközöket kiadni! Ilyenkor azért megfordul a fejemben a gondolat, hogy ezeket azért valamilyen minősítési eljáráson engedélyeztetni kellene nem csak a doboz külsejét hanem az egész eszköz működését! Mert ez biztosan negatív pontozást kapna......
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Projektor topic
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- 3D-s gyorsítótárat mindenkinek!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem van egy navon "codda" tablet amiben egy MT8321 valami(?) dolgozik olyan lassan, hogy szinte semmire nem jó. Ráadásul ez az android go 8.1 háááát egy nagy sz...r
Bármilyen launchertől úgy leguggol, hogy csak több perces udvarlás után lehet bármit látni a kijelzőn ami megmozdul. Nem is értem ezeket az eszközöket és azokat akik nem képesek rendes, a szoftver igényeinek megfelelő hardverral ellátott eszközöket kiadni! Ilyenkor azért megfordul a fejemben a gondolat, hogy ezeket azért valamilyen minősítési eljáráson engedélyeztetni kellene nem csak a doboz külsejét hanem az egész eszköz működését! Mert ez biztosan negatív pontozást kapna......