- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
svgyula #137699 üzenetére
Kifutottam a szerkesztési időből.
Az itthon vásárolt kábellel VIGYÁZZ! Pár hete belefutottam én is! Akartam venni egy tartalék USC-C kábelt a kocsiba ha(?) esetleg valamiért tölteni kellene menet közben a telót. Bementem egy telefon-számtek boltba és kaptam csekély 2500ft-ér egyet. Kint a parkolóba mindjárt ki is akartam próbálni! Itt jött a pofon a telóba akadozva szorulva ment bele! Visszavittem a szrácnak, hogy ugyan ennyiért már adjon egy normálisat! Hát kipróbáltunk vagy 10-et amiből 9-et bele sem dugtam mert már az elején feszült akadozott! A srác meg majd Ő megpróbálja! Aztán amikor mondtam neki, hogy az usb csati cserének az árát ugye bevállalod barátom? Akkor már nem akarta feszegetniA "gyári"-nak mondott kábel 3500Ft-ért akarta rám sózni. Amikor megkérdeztem, hogy miért kerül egy 0,70$-os kábel ennyibe(mert amit árult az az alin annyiba kerül úgy, hogy a kicci kínainak azon is van haszon!) amikor én 4$-ért egy csúcs kábelt kapok ingyenes szállítással akkor elkezdett hadoválni az ÁFA meg ez meg az csak ugye arról feledkezett meg, hogy egy sz@rt árul és nem a minőségben jóval felette álló 4$-os kábelt! Na inkább hagytam a francba! Rendeltem az aliról a "drágább" fajtát 4$-ér és láss coddát az rendesen beleilleszkedik a helyére nem lötyög nem kell feszegetni................
Ezt vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Elektromos autók - motorok
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest