- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
Voltam Vodánál is B20 nélküli készülékkel és másfél éve lassan egy T-snél vagyok. Általában ott a 4G a mobil kijelzőjén, nagy vagy kis városban egyaránt van 4G. Kétségtelen, hogy, előfordul, kirándulás során egy település szélén nincs internetem, míg pár utcával beljebb a központ felé már van 3 vagy 4G. Aki épp olyan helyen lakik, ahol csak azzal érhető el internet megérzi a különbséget és neki javasolt, másoknak felesleges. Még a Vodánál rosszabb T-snél sem jelent problémát, akkor sem ha mobilinternettel működő GPS-t használok az országban. Igaz, én nem kapok sokkot, ha egy település szélén megállok egy termálfürdőnél és ott nincs mobilinternetem, míg más sipítozik, mert nem tudja feltolni azonnal a képét a netre. Sőt, egy ismerősöm kis település szélén lakik, ott sincs jó térerő (ott GSM is gyenge, telefonálni sem lehet), de valahogy sosem jelent problémát (nyilván valakinek igen. Nem azt mondom, hogy nincs különbség lefedettség terén, de B20 nélkül is ki lehet használni egy mobiltelefon képességeit. Egyszerűen mérlegelje a vásárló mire is van szüksége.
Facebook(/net)függő ismerőseimnek nyilván én is B20-as készüléket javaslok, szüleimnek meg a nélküli is tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Nokia 8 Sirocco 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 FE 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest