- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rawulf
őstag
válasz
hevizms #132749 üzenetére
Elég sok féle-fajta ragasztó létezik már. Például a valódi strapatelefonok esetén teljesen más ragasztóanyagokat (is) használnak.
Egyébként ha szépen letisztítod a felületeket és normális kétoldalú ragasztócsíkot tudsz kapni, akkor elég a kétoldalú megoldás is, amire eredetileg te is gondoltál.
Például annó két félét kaptam Kínából tableteket javításához a gyártótól. Az egyik átlátszó volt és az tényleg eléggé gyengén tartottam meg az érintőkijelzőt és az történt, amit Cyborg is írt. Viszont egy fekete kétoldalú csík (ami szélesebb volt eredetileg, de szépen kivágtam belőle kisebb csíkokat), már sokkal jobb volt.
Egyébként telefonoknál többször találkoztam már olyannal, hogy gyárilag kevesebb csíkot tettek körbe, mint amire az ember számítana. Ilyenkor ha látsz plusz helyeket, akkor jó eséllyel jobban körbe tudod "csíkoztatni", mint a gyár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Hővezető paszták
- Linux haladóknak
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Küszöbön az androidos PC-k
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 17 Pro Max Karl Lagerfeld tokok
- IPhone 13 mini Pitaka tok hibátlan.
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Vadiúj AMD GAMER Setup! Kèszletről! Akár kamatmentes rèszletre is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest