Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Magisk
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
aytukabozs
üzenetére
Szia! Itt néztem elsőre
Az igaz, hogy kint is találtam de ez sem fér bele a 30eft keretbe mert rájön az sarc. Ha valaki megad egy árat akkor én abból indulok ki, hogy ennyi pénze van telefonra. Ln úgy gondolom ha van 100ft-om akkor nem akarok 120ft-ot költeni. Mivel sok embernél ezt a pénzt máshonnan kell elvenni. Itt biztos senki nem írja le, hogy vettem egy szuper telefont de két hónap hátrányom lett a rezsiből és holnap lehet kikötik a villanyt....... Mert ez ugye magánügy. De most is van olyan ember a közelemben aki minden áron erőn felül akar költekezni mert ilyen beállítottságú. Ez a szomszéd szindróma ha az várat épít, nekem kastély kell ha bele döglök akkor is! Ezért nem ajánlok én soha a megadott ár feletti összegért mert sokszor az is erőn felüli! -
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs
üzenetére
Mondjuk 89-ért pont sehol sincs. Bár igaz, csak 5%-kal drágább a keretnél, nem 50-nel.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest