Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mr. Y
üzenetére
Korábban sokat keresgettem ilyen telefont, mikor két éve egy biciklitúrán a szívemnek kedves telefon nem viselte jól, mikor velem együtt kellett neki uszkve 6-7 métert repülnie, majd az aszfalt lágy simogatása fogadta. Széttörtem egy barátom 600.000-es biciklit, valamint a saját telefonomat (meg magamat). Akkor keresgéltem ilyet, de nem volt megfelelő hardverrel szerelt mobil, vagy csak vagyonokért. Ha akkor lett volna egy ilyen jellegű készülék, tuti megvettem volna, mert nagyon jónak mutatja magát. De azóta már vettem egy másik biciklis tartót, amiben ha el is esek, nem lesz ilyen baja a telefonnak...
Ha meg hegymászás közben esik le, akkor teljesen mindegy, hogy ez van nálam, vagy más készülék, különben is, a sérülésem óta csak kis túrákra megyünk, pedig nagyon érik pl már a Sas-út, Triglav és társai, de csak ha megműttetem mindkét lábam. Hja, de hiányzik ez is meg az amerikai foci és a fallabda is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Vicces képek
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Bontatlan iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest