- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nolez
csendes tag
válasz
tibcsi99 #1216 üzenetére
Persze a 4.0.9 es ICS egyből feltűnt nekem is, viszont a szabad memória mérete 512 RAM esetén nem hiszem, hogy lenne 180 MB körül, persze ha előtte böngésztük a telefont és nyitogattunk alkalmazásokat. Egyébként az 512 MB rammal sincs semmi probléma, ahogy tesztvideókat elnéztem, sőt a nagy kijelzős (5, 5.2) haipai-ok zökkenőmentesen futottak fél gigányival ICS-en. Nem tudom hogy vagytok vele, de kicsit félek az ilyen telefonok vásárlásától, főleg amelyikhez nincs külön bármiféle fórum. A zopo zp100, és a haipai 9220 nak tudom, hogy van még xda-n is, azok valószínű megbízhatóbbak. Ahogy elnéztem teszteket sok helyen írták, hogy a markettel oda vissza kell babrálni, hogy egyáltalán legyen vagy tudjon az ember letölteni belőle. De cáfoljatok meg ha valamit nem jól mondok, mert különben nagyon kecsegtető ajánlatoknak tűnnek ezek a telefonok.
Te melyik haipai-t rendelted?
Ha már megnyúztad, egy kis elménybeszámolót esetleg nyújthatnál számunkra, nagyon kíváncsi vagyok mit produkál.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VGA kibeszélő offtopik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Minden, ami hőszivattyú
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Kiváló, nagyon szép állapotú Xiaomi 14 (12/512GB) + Ajándék Smart Band 9! Még 13 hónap gyári gari
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest