- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
válasz
bostone
üzenetére
Az én alapgondolatom, hogy Kelzsoca nem hüle!
.....ezért, na meg azért mert "valamicskét" ért a mobilokhoz, és most nem üzleti oldalról gondolom, nem hiszem, hogy magának csinálna bajt ha valami szutykot berendel és árusítani kezd. Lehet, hogy tapasztalatok még nincsenek, de nekem elég Kelzsoca tapasztalata, hogy elkezdik árusítani.
Persze, így is lehet mellényúlás mindenki részéről, de sokkal jobban bízom egy ilyen készülékben, mint egy olyanban ahol a felhasználói vélemények kínai nyelven íródtak. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Bontatlan! Samsung Galaxy A56 8/256 GB Awesome Lightgray 2 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro MAX 512 GB Grafit - Gyári állapot - 30 nap garancia - ÁFÁ-s számla +
- iPhone 15 Pro Max 256GB Kék titán ELADÓ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.....ezért, na meg azért mert "valamicskét" ért a mobilokhoz, és most nem üzleti oldalról gondolom, nem hiszem, hogy magának csinálna bajt ha valami szutykot berendel és árusítani kezd. Lehet, hogy tapasztalatok még nincsenek, de nekem elég Kelzsoca tapasztalata, hogy elkezdik árusítani.
Persze, így is lehet mellényúlás mindenki részéről, de sokkal jobban bízom egy ilyen készülékben, mint egy olyanban ahol a felhasználói vélemények kínai nyelven íródtak.