Hirdetés
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
YxVs
senior tag
Wifi - átlagos
GPS - kíváló! Aki sokat navigál, az boldog lesz vele. Gyorsan talál jelet, stabilan tartja, nem dobálja.10 napja használom.
Azóta észrevettem egy-két idegesítő dolgot.
Bejövő hívásnál, a névjegyhez beállított hívókép lesötétítve jelenik meg alig láthatóan.
Ugyanez kimenő hívásnál tökéletes.
A közelség szenzorral is vannak problémák, telefonálás közben ha a fülednél van a telefon, nem kapcsolja ki minden pozícióban a kijelzőt. Meg kell találni a megfelelő pozíciót, és akkor OK
Másik kellemetlenség: felvenni hívást csak jobbra elhúzva a kijelzőt lehet, ez balkezeseknek, mint nekem is elég kényelmetlen (vagyis azóta jobb kézzel veszem fel
).A legújabb hivatalos ROM-ot feltoltam manuálisan, mivel OTA nem ajánlotta fel.
Azóta mintha jobban teljesítene a kameraszoftver is gyenge fényviszonyok között.
Illetve javítottak benne egy korábbi bugot, nevezetesen most már külső alkalmazás nélkül is működik a százalékos akku kijelzés.Ja, és nem utolsó sorban sikerült rootolni is, így most már a hirdetés blokkoló is jól működik.
Itt volt egy kis para, mert a recovery helyett sikerült belépnem valami szervizmenübe, ahol kínai menüpontok fogadtak, és nem is nagyon sikerült onnan kilépnem elsőre, de aztán csak sikerült valahogy újraindítani, és úgy néz ki eddig, hogy nem is állítottam el semmit a szervizmenüben...hangos kopp-kopp....
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- iPhone 14 pro 128GB purple karcmentes független
- Samsung A06 mobiltelefon
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan iPhone 16 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

).