- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
Otthon meg a kert végi budiba jársz, mert ugye "teljesen alkalmas az is sz.rásra".
Persze csodát nehezen is várhatnánk a 4G-től, amikor egy átlag 4G-s sebesség valahol a 3G maximuma környékén mozog, persze mint korábban is hangsúlyoztam, ha valaki 3210-es nokiát használ, azt nyilván hidegen hagyja az egész, de ettől még ne próbáld már meg nekem megmagyarázni, hogy az edge jobb a 4G-nél!
Mondjuk amíg te edgezel, addig nekem több sávszél marad, szóval tulajdonképpen igazad van és én is mindenkit arra biztatnék, hogy hagyja a csudába a 4G hálózatot, azoknak akik örömmel használják azt.
(#113944) CineDOG1 válasza Ájvé (#113943) üzenetére
(PH! kedvence)
Az igaz, hogy sajnos noname kínai telók támogatják a B20-at, meg a ZTE Blade S6.
De itthon a szolgáltatóknál kaphatók meg mind támogatja.Mert ezek a gonosz mobilszolgáltatók csupa olyan telefont választanak a készülékportfólióba, amik működnek is a hálózatukon
(#113950) Mercutio_ válasza adoks (#113948) üzenetére
Sajnos nem túl régóta van 4G-m. Pontosan úgy gondoltam, ahogy többen is itt, hogy marketing, meg nem is jó az semmire, de mióta 4G-t használok egy kicsit máshogy látom...
-
Terentius
őstag
Nekem az aláírásomban szereplő mobil csak EDGE kapcsolatra képes és meglepődtem,hogy 32 kbps-re lassított mobilnettel is simán böngészek,facebookozok és ami a legfontosabb,szakadás nélkül beszélek whatsappon! Ha pedig hívnom kell valakit akkor a voip callback funkciójára is tök elég. Naponta pedig többször hallgatok 40 kbps körül streamelt netrádiókat szakadás nélkül.
Ettől függetlenül új mobilt keresek, de nem tudok dönteni a 123 $-os K3 Note és a drágább, de ahogy olvasom üzemidőben és szoftverezettségben "szarabb" Note 2 között.
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA V
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elite: Dangerous
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest