Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
papsajt89
üzenetére
Hát arra nem gondoltam, hogy felbontás is nagy lehet, egyébként sok minden más is befolyásolja az akku időt, mai SoC-ok pedig simán bírják a FHD-t, ha nem játszol vagy végzel komolyabb tevékenységet (nem fut nagy hardver igényű alkalmazás) akkor számottevően nem fog ettől csökkenni az üzemidő csak ez miatt. Akku egyébként így se rossz benne, egy napot simán kibír, átlagos felhasználás mellett. Szín fenntartásokat megértem, bár sokan rohangálnak férfiak közül is fehér iPhone-al, még se nézi senki őket köcsögnek, de nyilván neked nem fér bele az is érthető, arany kitételt inkább megértem, mert az már elég giccses.
Lenovo P70 se olcsóbb egyébként, sőt inkább drágább.
Ennyi feltétellel nehéz lesz mobilt találnod, persze amiket írtál adottak, én mondjuk a felsoroltak közül Lenovon kívül egyik se venném, de te tudod. Már csak azért se, mert papíron nagyon jól mutatnak ezek a 3500-4000-es akkuk, de valóságban egyáltalán nem biztos, hogy ezek valós adatok. Helyedben teszteket néznék, ahol valós körülmények közt használták és ez alapján írták le a várható üzemidőt. P70-be pl sokak szerint nincs 4000-es akku valójában, persze ez feltételezés.
Mondanám a Meizu M2 Note-t aminek nagyon jó az üzemideje, de LTE 800-at meg nem tudja. Miezu M2 szintén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Arc Raiders
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Xbox tulajok OFF topicja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Androidos tablet topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 10 Pro 256GB, fekete + Pixel Watch 4 45mm LTE + Ajándék: Google Pixel Buds Pro 2
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest