Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter76bp
aktív tag
válasz
berigazek
üzenetére
Most itt nem az a kérdés, hogy miért nem volt jó. Egyébként elárulom, ha nem jöttél eddig rá. Azért mert én magyarul szeretem látni/használni a dolgokat. A ROM nem is zavarna ha angol lenne, de így minden feltelepített cucc is angol lesz és az már nem olyan vonzó számomra. Direkt írtam is, hogy magyarított rom. Egyébként meg biztos vagyok benne, hogy nem egyedül én raktam fel és lesznek a jövőben jópáran akik felteszik. A fórum meg arra lenne, hogy kitárgyaljuk a dolgokat. Pl, ha a ROM-al van valami, akkor azért derüljön már ki itt, mielőtt más is belefut. Vagy ha van megoldás rá, akkor legyen itt leírva.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 10 Pro 256GB, fekete + Pixel Watch 4 45mm LTE + Ajándék: Google Pixel Buds Pro 2
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő