Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
b0bcat
üzenetére
Csak kiegészítésként írom és nagyon halkan...
A kínából vásárolt "multilangosított" lenovo romok nem összekeverendők a ROW-os romokkal. Bár az is igaz, hogy ettől még mind2 tele lehet blótverekkel. Én a Vibe Z n használtam full gyári romot, webshoppos multilangot, baralajbit meg még egy "párat" . Nos a. legtöbb felesleges fosh a gyáriban volt, a webshoppos is gyáribalapú csak beleraknak pár gyatra fordítású nyelevet és kipucolnak pár kínai szemetet. Ezekközül a Lajbi romok a leg pure-abbak amik szintén gyári alapúak viszont rendessen kivannak takarítva rendes magyar fordítás van bennük és bug ok is csak azok vannak benne amik a gyáriban is...Dulee:
"De amelyik pl force-close-ol az OTA resznel/ amit azert vesz ki a webshop, hogy a user nehogy ranyomjon a romra mert akkor jon a English-chinese OTA rom/, na ott kurvasagok vannak."
Én találkoztam olyan etotalkos rommal amit egyszerűen nem lehett rootolni!!! 404 es hibával elszállt.
Persze ha fizzetett érte az ember rootolva küdték a telót!!
Ezért minden vibe z vel amit kivettem a dobozból azzal kezdtem, hogy legyalultam ami rajta volt!! -
Graphics
Jómunkásember
válasz
b0bcat
üzenetére
De nem csipobol szolom meg, de egyertelmuen kinai vacak webshop rom van rajta.
Ezt vaktaban is megmondom
mivel kinai piacos, nem EU termekrol beszelunk.Az oke, hogy lattam A-Z-ig az osszes Lenovo rendszert..
De amelyik pl force-close-ol az OTA resznel/ amit azert vesz ki a webshop, hogy a user nehogy ranyomjon a romra mert akkor jon a English-chinese OTA rom/, na ott kurvasagok vannak.
De ez nem 100%, inkabb 110%
Ez meg amugy se szubjekobjetivitas fuggo, ez puszta tenykent kezelheto, hogy a webshop telimaszatolja a cleanmastetdubooster fosokkal...
Ja meg sok szarral

Azert a hazai telokon ilyen nincs
...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- Projektor topic
- MIUI / HyperOS topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- További aktív témák...
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

sajnos nem jutottam hozzá mindenféle finomságokhoz, de ezen is változtatok, mert pár tesztet ha időm engedi azért még kreálok
A kínából vásárolt "multilangosított" lenovo romok nem összekeverendők a ROW-os romokkal. Bár az is igaz, hogy ettől még mind2 tele lehet blótverekkel. Én a Vibe Z n használtam full gyári romot, webshoppos multilangot, baralajbit meg még egy "párat" . Nos a. legtöbb felesleges fosh a gyáriban volt, a webshoppos is gyáribalapú csak beleraknak pár gyatra fordítású nyelevet és kipucolnak pár kínai szemetet. Ezekközül a Lajbi romok a leg pure-abbak amik szintén gyári alapúak viszont rendessen kivannak takarítva rendes magyar fordítás van bennük és bug ok is csak azok vannak benne amik a gyáriban is...
Ezért minden vibe z vel amit kivettem a dobozból azzal kezdtem, hogy legyalultam ami rajta volt!!