Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- 
			  Mobilarena Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

robi1979 aktív tag válasz  robi1979

üzenetére robi1979

üzenetéreAzt hiszem az előző kérdésemre a válasz - a telefon amit édesapámnak keresek: 2gb ram, jó gps, jó név stb. a Jiajiu f2 lesz. Végig olvastam a fórumot, legalábbis az utolsó 3 hónapot pont múlt hónapban volt vita erről az árkategóriáról. Nekem úgy tűnt hogy ebben a kategóriában az F2 lesz a nyerő, ha tévedek javítsatok ki. Néztem még neki az UMI hammert is, meg a Cubot x9-et, de egyikről sem találtam semmit. Az F2 európai raktárról rendelhető valahonnan? Aliexpresszen találtam Chigonnál, mennyire megbítható? A szállítási idő tényleg 3-8 nap és nincs vám meg egyéb költség ha tőle rendelem meg DHL-el? A Jiajiu F2 milyen egyébként? Még soha nem volt kínai telefonom, most meg egyből kettőn is dilemmázok... Olvastam erről a vám visszatérítéses dologról (VAT insurance vagy mi) ez hogyan működik a gyakorlatban és melyik shoppoknál? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Apple IPhone 16 Pro 128GB kártya független 100% akku 2028.09.24-ig gari
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest