- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
#79335424 #103520 üzenetére
Telefont én sem vennék onnan, tok fólia ilyen apróságokat igen, de nagy értékű műszaki egyéb cikkeket nem.
Gyémántokat meg régen is behamisították, csinálnak pár ezer kamu vételt és kész, mivel lehet anonim véleményt is írni ha nem tévedek így nem olyan nehéz ezt megcsinálni. -
janaman01
addikt
válasz
#79335424 #103520 üzenetére
nem az alival van baj hanem a fizetési móddal...marha sokat rendeltem már aliról, sajnos most gariztatnom kellene egy telót de tehetetlen vagyok az eladó nem foglalkozik velem, innentől kezdve csakis paypalos fizetéssel...
aytukabozs: és ha jól tudom 3 e ft ?
szerk : jól tudom
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- EAFC 26
- Jövedelem
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest