- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
nyisziati #102951 üzenetére
Hááát.... Néha megesik az ilyesmi. Egyszer egy cégalapító party -n azt találtam válaszolni a cimborám túlzó elképzelésére, hogy ha karácsonyig elérjük az X megrendelést, akkor a Hősök terén fogok pörögni a hátamon. Szerencsére nem tettem hozzá, hogy meztelenül. De sétáltam én már a Váci utcában fürdőnaciban, papucsban és törölközővel. Németül kellett kérdezgetnem az embereket, hogy merre van a strand. Egyébként ez csak helyszín kérdése. Barátnőm egy tengerparti városban él. Ott nem okoz meglepetést, ha vki papucsban, törcsivel közlekedik.
-
Magnat
veterán
válasz
nyisziati #102951 üzenetére
Főiskolás koromban volt olyan óra, ami péntek reggel 8kor kezdődött (csütörtök volt bulinap) és az egyik kollégiumi épület 6. emeletén berendezett gépteremben volt (számítógépes grafika talán). El lehet képzelni, hogy azok a tankörtársaim akik ugyanannak az épületnek az ötödik emeletén laktak, milyen fejjel és milyen ruhában jöttek be órára - mégha nem is egy szál törölközőben
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest