- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Oppo: kompakt lesz, vékony nem
- Együtt mutatkozik be a OnePlus 15 és az Ace 6
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
válasz
beni26k #102693 üzenetére
átlagos hagnszórónak nem nevezném..inkább az alatti...pl egy coolpad f1 simán leveri mindenben...a gyári galéri, sokszor mire bead egy képet , megőszülök
mindegy ..nem vitatkozok senkivel..és nem bántom a szemed fényét...
hát ja a jiayu legalább jelzi a nem fogadott hivásokat..ha csak egyszer csörren meg a teló
és igen a jiayunak meg a beszédhangszórója a kaka, a meizuval legalább lehet telefonálni ...persze ha meghallod hogy keresnek
illetve mire az emelkedő csengőhang eléri a maximumot, de addigra meg sajnos lerakják, igy hivhatsz vissza mindenkit, persze irodába ahol csak a légy zümmög , ott tökéletes
power gomb hiba, kijelző hiba és még sorolhatnám az szerintem hardveres...mindegy én itt lezártam..és ez miatt nem esek neki senkinek...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest