- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ihlet
csendes tag
Bocsánat, ha rontottam a szemedet, amíg át kellett rágnod magad azon a bizonyos nyomkövetési infókon. Én azért szúrtam be, mert bíztam abban, hogy mást is érdekel, hogy xy cégtől mennyi idő alatt ér ide a telefon. Én pl. ezekből (is) szűrtem le infókat mielőtt megrendeltem a telefont, hogy honnan érdemes rendelni és milyen postával. De úgy látom, hogy más szemében a szálkát... érvényesül nálad, hiszen Te is közöltél korábban olyan infókat, amire a kutya sem kíváncsi (miért ilyen olcsó ez az xy telefon, alatta pedig miért ilyen drága a zy telefon). Azért annyi, mert a kínai úgy állapította meg az árát. (aztán majd kiderül, hogy átverős oldal-e vagy sem). A kutyákra visszatérve pedig valaki nem is olyan régen a kutyájáról közölt képeket (ez is tutira a témába vág), vagy hogy ad-e a postásnak borravalót vagy sem. Ezek sem tartoznak ide, engem nem is zavar, egyedül az zavar, hogy az első hozzászólásomra való reagálásoddal el is vetted a kedvem attól, hogy a topikba írjak ezek után, pedig fotós létemre szerettem volna képekkel is hozzájárulni a szakmaisághoz.
Ennyit akartam csak, részemről a téma lezárva. Szép fényeket mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dying Light Beast
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HP notebook topic
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest