- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
include777 #106285 üzenetére
Az összefoglalóban van pár darab.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
zolipapa66 #106280 üzenetére
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
zolipapa66 #106278 üzenetére
Én megemlíteném nekik udvariassan, hogy regisztrált tagja vagyok a phonearena, gizmochina,és gsmarena fórumainak. Lehet, hogy nem lesz eredménye, de egy próbát megér.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
zolipapa66 #106276 üzenetére
Ez melyik sztori is volt? Az ajándék emax?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
atike #106182 üzenetére
Szerintem 50 nettóból nem nagyon fogod kihozni a 4x-et.
Robi1979:
"- Asus Zenfone 2 istentudja melyik verzió működik a hazai hálózatokon 4G-n."
Fentebb linkeltem egy hsz.-omat abban le van írva minden a 4G-ről.
"
Meg a másik kérdés hogy van ahol azt írják hogy 2GB ram nem elég a FULL HD kijelzőhöz. Ez nem tudom mennyire igaz?!"Seminnyire, ez nettó baromság!
Jah.. azt nem írtad, hogy el tudod számolni,csak azt, hogy "nettó 50 van rá"
-
WOT-H-A-C
veterán
Sziasztok kis segítség kéne!
Milyen dual aktív készülékeket ismertek? Nekem ezek jutnak eszembe:
- Huawei P7 L00
- Honor 6 H60-L02
- Lenovo Vibe Z k910ss/e (kifutott)
- Lenovo Vibe X2-CU-> Csak az X2-CU típus dual aktív
- Asus Zenfone 2 550ML
- Asus Zenfone 2 551ML -
WOT-H-A-C
veterán
Mint írtam ezt csak iránymutatás félének szánom. Mivel mindenki azt vesz amit akar. Az , hogy mi számít best buynak erőssen szubjektív. Nekem a p70 a maga ~76K árával erőssen az!
Egyébként a "best buy" megfogalmazás egy pillanatnyi ötlet volt, nem tart semeddig sem átírni "ajánlott"-ra és ebben az esetben a típusok fríssítését sem kell olyan gyakran csinálni!
-
WOT-H-A-C
veterán
Vagyis kicsit aprózzuk el a kategóriákat, hogy pontosabban be lehessen sorolni az egyes típusokat. Illetve legyen egy 100$ alatti kategória is...Modjuk a 100$ felett pl.: 50$-onként mehetünk feljebb. Meg lehe próbálni, bár így szerintem lesznek olyan sávok amibe nem nagyon lesz alternatíva, de meg kell nézni.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
gyűrű #106070 üzenetére
Mint mondtam, csak iránymutatás lenne, nem egy naponta frissülő árlista!
Nekünk elég lenne mittom'én három havonta megbeszélni, hogy mi kerüljön ki vagy be a listába. A másikfele a dolognak, hogy ez inkább nekünk aktív vagy kevésbé aktív tagoknak lenne segítség, mert az újak vagy meg sem nézik/olvassák el az összefoglalót vagy nem is tudnak róla, hogy van, ahogy már fentebb utaltak rá. Nekünk viszont hasznos lehet. Illetve ha valaki telefont keres oda lehet irányítani, és ha már ott van lehet kicsit tovább is olvas ami nekünk szintén hasznos lesz!!
(#106073) gyűrű: Igen azt ki is felejtettem...
(#106071) tihibaby : Az előző összefoglalóban volt egy hasonló akku táblázat, de az is elhalt. Ezért is szedtem ki. Illetve ha valakinek konkrét típus kell akkor általában elég használni a topik keresőjét.
Mondjuk az ötlet maga nem rossz!!!Nem tudom mennyire lenne élet képes...
-
WOT-H-A-C
veterán
Akkor a "bestbuy szekció" kispadra van küldve egyenlőre az összefoglglóból. Viszont akkor játszunk megint.
Az alap koncepció maradjon.. Kezdem én...
1. kategória: 80$-150$
- THL 4000
- THL T6pro
- Xiaomi Redmi 2
- Lenovo k3
- Elephone P6000(?)
-
2. kategória: 150$-250$
- Honor 4c
- Honor 4x
- Meizu M1 note
- Jiayu S3
- Lenovo K3 Note
- Lenovo Vibe x2
- ZTE Blade S6
- Asus zenfone 2 550ML3. kategória: 250$-
-Lenovo P70-A
- Honor 6
- Honor 6+
- Vibe z2 pro
- Asus zenfone 2 551MLNos ilyenre gondoltam, természetessen ez csak iránymutatás és többnyire az én ízlésemet tükrözi. Ezekkel a típusokkal szerintem annyira nem lehet mellé lőni.
Aztán ha tényleg csak a vita lenne belőle akkor teljessen kiszedem az összefoglalóból és majd mindíg beírogatjuk a kérdezőknek mik az ajánlott típusok.
Tehát ha van kedvetek dobjátok be szerintetek mik az ajánolttak és megbeszéljük.
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
Sziasztok! Összedobtam az összefoglaló frissített változatát. Ha van ötlet esetleg, hogy mi hiányzik belőle akkor ne kíméljetek!!
Belerakjuk.
Illetve beleraktam egy " Best buy" szekciót
" Best buy" szekció
Ebben a részben szeretnénk egyfajta segítséget nyújtani a vásárlás előtt állóknak.Több költség kategóriába soroljuk a jó vételnek számító készülékeket. Jó vételnek nyilván ár/érték(tudás) alapján soroljuk be a készülékeket
1. kategória: 80$-150$
-
-
-
-2. kategória: 150$-250$
-
-
-
-3. kategória: 250$-
-
-
-
-Ilyen formán. Ezt közös megeggyezés alapján tölteném fel és tartanám frissen. Ehhez is várnék ötleteket.Akár árkategóriákkal akár konkrét típusokkal kapcsolatban. Jó lenne, ha a készülékek első sorban az ajánlott márkákból kerülnének ki, de ha a társaság úgy gondolja más típusok is belekerülhetnek.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
pmikloska #106012 üzenetére
Szia. Neharagudj, hogy a lelkedbe tiportam, fogalmam sem volt róla higy te csináltad. Szignóztad valahol az összefoglalóban? Egyébként igen, neki álltam frissíteni az összefoglalót. Mert ahogy mondod elavult már, illetve sokat fejődött a telefonok piaca. Én lettem kinevezve Topikgazdának a feladataim közé tartozik a témaösszefoglaló és TIR rendszer aktualizálása is, ezért álltam neki az összefoglalót át írni. Sajnos volt némi technikai malőröm az éjjel azért néz ki úgy ahogy jelenleg. Egyébként sok dolog benne marad a munkádból úgyhogy biztossan meg leszel említve. Szóval ne vedd sértésnek, nem volt rosszándék bennem, csak a "munkámat" végeztem.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
nimfas #105876 üzenetére
Én nem próbáltam, de szerintem annyit simán megérhet! 2 giga ram, kirin soc-> elvileg a gps is rendben lesz. 3G 900 MHz-et tudja... de én nem tudom helyetted eldönteni mi a fontos!
Ha érzékeny vagy az árra akkor a honor. Ha egy erős vasat akarsz elegáns letisztult formával stb.. akkor P70.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
nimfas #105870 üzenetére
"Lenovo P70 (78.000 Ft), 1,7 Ghz Octa-core, bővíthető sd-vel, de akkor 1 SIM, 4000mAh akksi"
Ezt hogy??
"Huawei P8 Lite (80.000 Ft), " -> Neeee!
"Honor 4C (54.000 Ft)," Occoért ez még jó is lehet!
"Redmi 2 Pro (68.000 Ft), " -> Nekem kicsi az akksi és a kijelző is.
MI 4 jó lehet ha nem kell dual sim
Szerintem egyértelmű a dolog...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Dexar007 #105861 üzenetére
"dadzsi telefon, elefantfon... "
Attól független, hogy én sem szoktam ajállani őket, ezekre már nem mondanám , hogy " teljesen frissek meg" igazából nem azok. Csak másod, vagy harmad vonal beli gyártók. Egyébként az elefon kb. mint a talajvíz.
Nem egy elephone tulaj van itt akinek már jó ideje megy a telefonja és nem halt meg spontán!
(#105859) bodrik11: Dehogy noname! Aligátor a becsületes neve!!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
fateless #105838 üzenetére
Igen így már világos!
A K920 a 6"-hoz képest elég "kompakt"
, ha lehet ilyet mondani. Ezért nem vettem annó oppo find7-et mert ott is spóroltak az akku val. A Vibe z-ben 3000 mAh akku van.Próbáltam gyári rommal is, custommal most CM-el de az 5,5" FHD is fogyaszt rendessen. Akkor a 2K? Ezekben a "magasságokban" már nem az optimalizáció fog dönteni szerinem. Ettől független kiváncsi vagyok mit hoztak ki belőle!!
Esetleg Honor 6+ az dual sim-es is lehet. Az nem érdekelt?
(#105840) nimfas: Lenovo P70 innen
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
fateless #105835 üzenetére
Hát.. romokkal nem leszel elhalmozva. Szinte 0. Egy kínai oldalon találtam egy AOSP romot hozzá amit elvileg kanadaiak csináltak,van hozzá gapps és root is.CM viszont nincs. Vagyis nayon nem túrtam a netet de elvileg, ha van már meg kellett volna találnom. Egyébként nekem is tetszik,csak a 2k kijelzőhöz szerintem kevés a 3000 mAh-ás akksi. Nekem a FHD-hoz is kevés. Ezt leszámítva szerintem megéri az árát. Ezt a két "hiányosságot" fedeztem fel vele kapcsolatban így hirtelen.l
-
WOT-H-A-C
veterán
.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
salieri. #105688 üzenetére
Attól függ mik az igényeid... PL. Honor -ból melyiket nézted?Dual sim? Belefér e neked a 6" Vagy csak a nyers erőbeni külömbség érdekel? Mik az igényeid egy telefonnal kapcsolatban.
Fényképezés szempontjából mind2 a kínai nagy átlag felett van (talán mondhatom ,hogy kiemelkedő). A nyers erőben mind2 megállja a hejét. A Honor 6 FHD a K920 QHD kijelzőt kapott. Itt az ember azt gondolná, hogy a S801 kevés a QHD meghajtására, de erre a k920 rá cáfol. Hazai 4g hálózatokkal mind2 jól áll. Bár a Honor 6 nál ez nem evidens a sok típus miatt. A k920 dual standby ls nincs memória bővítés csak OTG-n. Akku teljesítményben sincs nagy difi annak ellenére, hogy a k920-ban 4000mAh-ás a telep, a nagyobb felbontás miatt. Honor 6 hibákról nem tudok(de ez annak köszönhető,hogy nem követem a telefon "útját",k920-nál némely daraboknál elöfordul,hogy a kamera keret el áll a háztól illetve egyről tudok aminek hálózat gondjai voltak.Ezeket mind garizták. Most így hirtelen ennyi...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
chesterboy #105715 üzenetére
Attól függ milyen telefon. Illetve van e mentés a rendszerről? Illetve mitől szállt el? Vagyis árassz el minket infóval és lehet, hogy tudunk segíteni!
-
WOT-H-A-C
veterán
Akinek youtube priblémái vannak , vagy keressen egy régebbit ahogy már írták, vaaaagy szedje le a tubemate nevű alkalmazást. ( van benne reklám , de megoldható)
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Killerlaca #105621 üzenetére
Jiayu S3, Meizu M1 Note, Lenovo P70 és ha kicsit hozzá teszel akkor már itthontól vehetsz vibe z2 pro t is.
...és igen a MI4 et is nyugodtan megveheted.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
b0bcat #105618 üzenetére
Csak kiegészítésként írom és nagyon halkan...
A kínából vásárolt "multilangosított" lenovo romok nem összekeverendők a ROW-os romokkal. Bár az is igaz, hogy ettől még mind2 tele lehet blótverekkel. Én a Vibe Z n használtam full gyári romot, webshoppos multilangot, baralajbit meg még egy "párat" . Nos a. legtöbb felesleges fosh a gyáriban volt, a webshoppos is gyáribalapú csak beleraknak pár gyatra fordítású nyelevet és kipucolnak pár kínai szemetet. Ezekközül a Lajbi romok a leg pure-abbak amik szintén gyári alapúak viszont rendessen kivannak takarítva rendes magyar fordítás van bennük és bug ok is csak azok vannak benne amik a gyáriban is...
Dulee:
"De amelyik pl force-close-ol az OTA resznel/ amit azert vesz ki a webshop, hogy a user nehogy ranyomjon a romra mert akkor jon a English-chinese OTA rom/, na ott kurvasagok vannak."
Én találkoztam olyan etotalkos rommal amit egyszerűen nem lehett rootolni!!! 404 es hibával elszállt.
Persze ha fizzetett érte az ember rootolva küdték a telót!!Ezért minden vibe z vel amit kivettem a dobozból azzal kezdtem, hogy legyalultam ami rajta volt!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Graphics #105610 üzenetére
A privát sem kell. PP-on regelt email címre küldi a kódot Lajbi(amint észreveszi a donate-ot)
SamSem58: Nem tudom te , hogy intézed a dolgaidat needromon ,de ami ingyenes rom azt simán töltheted mindenféle kérés nélkül. Sőt tovább megyek, a Lajbi rookat is simán le tudod tölteni, csak a romot nem tudod kiszedni a zip file ból a kód nélkül.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Viktor0610 #105477 üzenetére
+1
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
TeebyKay #105221 üzenetére
Figyelj.. nem vagy már itt "újonc" némi önnállóság szerintem elvárható!!
1. Fórum kereső->
http://prohardver.hu/temak/okostelefon/keres.php?type=-&stext=zenfone+2&submit=%C2%A0
2. zenfone 2 teszt ->
http://mobilarena.hu/teszt/asus_zenfone_2_agya_mint_egy_planeta/bevezeto.html
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
wolfman #105187 üzenetére
1. Kingo root
. Root + valamilyen file explorer,de ezelőtt mentést javaslok2. Itt szerintem csak a font készletwet állítottad át
3. Nem nagyon vagyis talán...
, ha van valami store amiben megtalálod a google services -t , play-t stb...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
petrosilov #105050 üzenetére
Hol találtál sok panaszos tulajt a p70 el kapcsolatban?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #104954 üzenetére
Így van! Többnyire olyanokra jellemző, akik már hallottak vagy láttak képen kínai telefont és annyit tudnak róluk,hogy a hazai termék palettánál jóval olcsóbban lehet hozzá jutni, jó képességű telefonokhoz. ( Na ezt jól meg mondtam!
) Az ilyen érdeklődőknél meg teljessen felesleges bele menni abba, hogy honnan van a magyar nyelv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest