-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
-
beg
veterán
lenovo K3 Note (Android 5.0 2GB+16GB 4G LTE 5.5 Inch FHD Screen MTK6752 1.7GHz, 3000mAh Battery) presell.
Figyelem! TDD-LTE B38/B39/B40
De 176 USD-ért megfontolandó -
beg
veterán
-
beg
veterán
válasz
gipsztigris #100936 üzenetére
Korábbi készülékei is Star szintű szitázott oem cuccok voltak. Abban a szegmensben keresgélj.
-
beg
veterán
válasz
Nagyfehér74 #100918 üzenetére
50 körül felejtsd el. Duplázd meg, akkor talán belefér. Vagy megtanulsz a dual standby alatt átirányítani a két SIM között.
-
beg
veterán
válasz
Nagyfehér74 #100916 üzenetére
Van ilyen. Keret mennyi lenne rá? Csak mert ezek nem olcsók.
-
beg
veterán
válasz
rizso #100852 üzenetére
Ne viccelj, nem másztál bele sehova. Csak furcsa a mintavételi célcsoportod
Tény, hogy vannak hiányosságai, mint minden más típusnak. Én az árcédulát nézem és a mellé adott értéket, vele arányos minőséget.
Amiből meg sokat visznek vissza javítani, abból sokat adtak el, ergo sokan vették meg mert sokaknak jó választásnak tűnt. -
beg
veterán
válasz
rizso #100836 üzenetére
"...a postásunk is mindig azzal jön, hogy a legtöbb hibás cucc, amit visz a telemaxhoz, az Lenovo laptop és telefon."
"Egyik kollégámnak is P70 van egyébként. Kérdeztem tőle, hogy milyen, válasz: "szar"."
A postás és a kolléga. Releváns személyek szakmai tapasztalattal és gyakorlattal egy márka megítélésében... Szerintem maradj a Samsungnál, nem való neked más.
-
beg
veterán
válasz
Enikő92 #100674 üzenetére
Ha minden kattintás előtt kérdezni fogsz, hosszú esténk lesz. Mi lenne, ha higgadtan elvonulnál olvasni és googlizni kicsit? Mert így nem leszünk előrébb. Én sem tudok repülőt vezetni és nem a botkormány mögül, 20 km magasan szeretnék megtanulni. Amit meg a mélyvíz topikba belöktél, az a stílus hagy némi kivetnivalót maga után. Kérni tudni kell, utasítani és elvárni kevésbé.
-
beg
veterán
Nézd már vissza, hogy néz ki az az általad hasznosnak mondott link. Görgetősáv is jár hozzá. mert olyan frankón megoldottad. Nézd meg majd mobil nézetben is, nagy élmény a zseniális műved.
Normálisan megkértünk, de neked áll feljebb? Ha a link feliratú linkre viszed az egeret, akkor is látod hova visz.
-
beg
veterán
Bocsánat a dupláért, de mindig is szerettem volna, hogy legyen egy kerek szám
-
beg
veterán
Hülyenév verseny idei győztese: DingDing 4GB RAM, mer' az kő'
-
beg
veterán
válasz
FіkuszKukіsz #99783 üzenetére
Két külön típus. P70-T a kínai verzió a gyengébbik soc-al és TD-s hálózattal, míg a világ többi részére a P70-A kerül, ez a drágábbik, erősebb, rendes 3G/4G-s.
-
beg
veterán
válasz
Screamer84 #99617 üzenetére
Dual standby esetében is működik az egyik kártya net, másik SIM-ről beszélgetés egy időben. Nem kell ehhez dual active.
-
beg
veterán
válasz
CoolBoy323 #99551 üzenetére
Honortot.
-
beg
veterán
válasz
customrobi #99512 üzenetére
Lenovo p70, 235 euró. (Bár az átlagosnál jobb kamera feltételnek lehet, hogy nem felel meg
)
-
beg
veterán
válasz
aytukabozs #99448 üzenetére
Emellett az árfolyam mellett inkább 40 usd környékét jelölném meg ebben a témában
-
beg
veterán
válasz
Vegyigyümi #99063 üzenetére
Adaway és/vagy minmin guard. Egyik sincs a play áruházban, xda-n olvasgass.
-
beg
veterán
-
beg
veterán
válasz
aytukabozs #98853 üzenetére
Elmehetek?
Miért, amiből pálinkát lehet, abból lekvárt is és fordítva -
beg
veterán
válasz
Fitzgerald #98793 üzenetére
Nem pár éven belül. Már most elkezdődött. Jövő év elején a lista nagyot fog fordulni szerintem. Első kettő az alma meg a samsung épp hogy megelőzve a lenovot és a xiaomit.
-
beg
veterán
válasz
Eastman #98773 üzenetére
Az ingyenest, pár nap múlva csak annyit fogsz észrevenni, hogy a híváslistában legelső helyen a pro vásárlásra buzdító bejegyzés lesz, ezt tudod eltüntetni ha megveszed. Ezen kívül semmi más korlátozás nincs. Én még lusta vagyok, nem vettem meg, kicsit drága, de gondolkodom rajta, hogy támogatom.
-
beg
veterán
-
beg
veterán
válasz
b0bcat #98634 üzenetére
Pár hozzászólással előtted írta a kolléga:
"ulefon be pro (ez ugye csak akik hisznek az igéreteknek és bocsánatkéréseknek, kam(u)era és fingerprintscan problemák)"
Bekamuzta a hardveres kamerát, ujjlenyomat bugzik, scrollozáskor lassú. Ezek szépen egymás után derültek ki, ígéret van a javításokra, meg sűrű bocsánatkérések a kamerával kapcsolatban.
Nekem valahogy komolytalan gyártónak tűnik. -
beg
veterán
válasz
nagysandor79 #98031 üzenetére
Ha olyan sim kártyát dugsz bele, akkor igen.
-
beg
veterán
válasz
maggi1886076 #97979 üzenetére
Ma minden hsz félremegy....
Külföldi rendelések topik, amúgy coolicool pl. -
beg
veterán
Ebből a vitából volt már topik bezárás is
, úgyhogy ne piszkáljuk megint a kérdést. Ebben a topikban nyugodtan lehet, ott a helye.
-
beg
veterán
válasz
#79335424 #97922 üzenetére
A Tinydeal Spain Warehouse-ból? Nem. Csak ez az egy lerakat nem szállít máshova, ha ebayről rendelek Spanyolországból az természetesen megérkezik. Erre gondoltam, amikor azt írtam, hogy a Tiny valami oknál fogva nem szállít onnan máshova. Az okot nem tudom, de ha másnak van infója, ne tartsa magában.
-
beg
veterán
válasz
CopperDckOwl #97886 üzenetére
Ahol eu raktárban 100 usd alatt van a thl4000, onnan vegyél egy kartonnal. A másik kettő már van annyiért, azok közül válassz.
-
beg
veterán
Ha valaki belefutna, sikítson. Érdekel. Lenovo P70
Hivatalos spec.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest