- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
b0bcat #79169 üzenetére
40% az a rendszer szerinti 0%, ha az alá megy akkor meg az elektronika miatt nem fogod tudni visszahozni... nem tárolni kell hanem használni, ha meg kinyiffan _akkor_ megvenni a cseredarabot újonnan.
A hirtelen gyors merülés okát a hard reset ELÖTT kellett volna keresni, már felesleges bűvészkedni.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Laza... #79167 üzenetére
3,2/3,4V környékén van a 0% általában kalibrálva ami a teljes kapacitás kb. 40%-a mivel 2,8V-ig lennének meríthetőek (az alatt mélykisülés és akkuhalál) Nem "sérül" az akku ha rendszer szerinti nullára van meritve. Ugyancsak a tárolás, 100%-ra feltöltve eltenni és azért egy ciklust csinalni vele havonta.
Egyszerűen elhasználódott vélhetőleg illetve az ujabb és ujabb appfrissitesek jobban meghajtották a rendszert (több funkció, nagyobb rendszerigény) igy mesterségesen kevesebb akkuidő lett a vége. (no meg persze ha valami beragadt akkor az, ez HR elott lett volna kideritheto)Offba tettem mert egy kicsit ez mar az.
b0bcat: azért a két proci nincs egy szinten, igy az akkuidőt összehasonlitani nem épp korrekt.
Térképet meg letörlöd akkor nem ébresztgeti a készüléket. Ha kell akkor hibernáld, jobb megoldás nincs rá. Gmail-re ugyanez érvényes értelemszerűen...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
tolvaj! #79157 üzenetére
Majdnem. Inkabb azt kellene megnezni hogy deep sleepben mennyit töltött a telo es mennyit a különbözö frekiken. A governor nem engedi egy-egy ebresztesnel maxrapörgetni a procimagokat, csak ha a terhelés megköveteli tehat nem fog maxon nyitni egyből.
mod: azt irod hogy sim nelkul. Nos a radios resz nem megy szoval messzemenő következtetéseket ebből ne vonjál le. Ha a merülés és ébrenlét a probléma, akkor nézd meg hogy mennyit volt deep sleep állapotban illetve a rendszeralkalmazásokat is kéne monitorozni. (betterbatterystat?) Az akkustatnál a kék ébrenléti csikot mas is okozhatja ráadásul ha HR megvolt akkor mar nem fogjuk megtudni mi volt a bunos és a mostani gyanusitottak jó eséllyel ártatlanok a problémádban.
-
wwenigma
Jómunkásember
Akkor megbeszéltük, hogy amennyiben neked nem tetszik a nevük akkor igénytelenek mert nem alkalmazkodtak a piachoz ahova beléptek ÉS amennyiben neked tetszik a nevük akkor pedig remek marketingstratégiát alkalmaznak?
Marketingszempontból a Doogee név érdemel csillagos ötöst.
Neked meg mar lassan kéne venni telefont hogy első kézből legyen tapasztalatod. De szigoruan MTK soc-cal please.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
citkar #78734 üzenetére
Inkabb gyertek at ide ezzel: [link] Nem mind arany ami fénylik. Normalis jelerőséggel és látott holddal is érdekeseket tud produkálni a java. (tehat antenna és összeszerelesi hiba kizarhato). Nyugodtan lehet SOC szerint szelektálni ,akinek navigalasra kell az pedig tervezzen egy kulso BT GPS vevővel is inkabb.
De ezt ott folytassuk miutan vegigolvastatok az elozmenyeket.
Bferibörs: nekem Viber megy rendesen amikor a Telenor 32kbps-ra lassit szoval jahh.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
fehér vadász #78695 üzenetére
ZTE a kovetkezo update-ben élesiti (julius 4.4 kitkat varhato egyuttal) a masodik SIM-et, bugosan adtak ki a rendszert WCDMA verzióra. Egyebkent ha megnezed figyelmesebben a képet, egy ál-sim van benne hogy ne üresen álljon.
Egyebkent meg olvass inkabb - amit nekem javasoltal u know - TD-SCDMA verzioban nincs WCDMA (3G) támogatás illetve az 1G RAM TD verziot a 2G RAM WCDMA arahoz hasonlitani dőreség. Ne akarj mar belémállni csak mert nekem tetszik ez a telo...
És még mielott megjegyzed, nem jó a magyar 4G halozatra a telefon és ezt senki nem mondta. (Magyar FDD band3, ez pedig TDD band38/39/40 tud)
-
wwenigma
Jómunkásember
Elméletileg az SD kartyadon kellene lennie elmentve, kozelebbről passz. Korrekt a nyomvonal igy elsőre.
A szögletes nyomvonal abból adódik, hogy a rendszer 1masodpercenkent ad koordinatat elméletileg, 1Hz-es frissitessel dolgozik. Képes lenne az 5Hz-re de nincs bekapcsolva (es nem tudom hol lehetne ha lehetseges egyaltalan). AGPS kikapcsolast probaltuk mi is de nem segitett az elmaszkalason több készüléken, teljes mobilnet lekapcsolas meg több dolog miatt is necces lehet.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
fehér vadász #78678 üzenetére
Két napja még a fentit lőttem hogy azóta mi változott... ha a DHL remote areaba rendelsz akkor lennie kell, meg kell kérdezni a supportjukat hogy mi az aktualis allaspont.
mod: jajj bocs, rossz kép és mar nem tudom szerkeszteni a hsz-t, de a link jó rajta.
mod2: és nem csak dumalunk hanem az aktualis informaciokat megosztjuk, ha neked van frissebb akkor ne kekeckedj hanem mondd el. Legalabbis nem lattam hogy korabban hol irtad,"nincs mert blablabla"...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Viktor0610 #78673 üzenetére
to2c ingyen dhl és vámbiztositas - utóbbi addig amig ra nem jonnek hogy ugyis megfognak mindent.
b0bcat: max 2-3 hét, szoval addig kell kipörgetni ami akartok.
Viktor0610: ingyen DHL miatt már megérheti vámmal is (akinek fontos hogy hamar és egyben ideérjen)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
RVR400 #78637 üzenetére
Ez a VÁM, az ÁFA az ADÓ. Keress rá a szövegemből egy részre.
És nem elmélet hanem törvény, bakker ennyire rohadt nehéz megérteni? Az elmélet a lopott áru legalizalasa, mert az nem letezik...
feltéve, hogy a vagyoni hátrány a százezer forintot nem haladja meg, úgyszintén, aki e cselekmények bármelyikét megkísérli, szabálysértést követ el.
100e felett mar mas kategoria, nyugodtan lapozgasd tovabb a jogtárat.
mod: van egy pénzügyőr haverom, megkérdem mit mond meg lehet beugrunk ide oda vele...
-
wwenigma
Jómunkásember
Ezt kérdezd állambácsitól, miert foglalta törvénybe.
klogw: ha valaki pH! alapelveket megserti, szolok modinak. Ennyi. Ha szemelyeskedessel, akkor is.
MAC72: a kmz/kml file-t google drive-ra feltoltve meg tudod osztani, az everytrail eltuntet ezt-azt belole. Köszi a rogzitest. Annyit megjegyeznék hogy senki sem célhardverhez akarja hasonlitani a telefonok GPS képességét hanem egyéb telefonokhoz amik mas SOC-cal vannak felszerelve és nem okoztak eddig csalodast.
-
wwenigma
Jómunkásember
A tippadás a vámelkerülésre, az illegális. De tényleg hagyjuk inkabb.
Laza... : akkor idemásolom:
Az adócsalást az követi el, aki az adókötelezettség megállapítása szempontjából jelentős tényre (adatra) vonatkozóan valótlan tartalmú nyilatkozatot tesz, vagy ilyen tényt (adatot) a hatóság elől elhallgat, és ezzel vagy más megtévesztő magatartással az adóbevételt csökkenti, illetve aki a megállapított adó meg nem fizetése céljából téveszti meg a hatóságot, ha ezzel az adó behajtását jelentősen késlelteti, vagy megakadályozza.
Csempészésért felel, aki nem közösségi árut a vámellenőrzés alól elvon, vagy a vámtartozás, a nem közösségi adók és díjak, illetve a biztosíték megállapítása vagy beszedése szempontjából lényeges körülmények tekintetében valótlan nyilatkozatot tesz, és ezzel a vámbevételt csökkenti.
Éveket soroljam?
-
wwenigma
Jómunkásember
Ha nem szamoljuk a GPS-t, az is jo bár a fotós kitételnek nem tudom hogy megfelel-e. G4S-rol mar lattunk képeket, ez pedig ZTE v5-tel készült: [link] [link]
mod: a tapasztalatok alapjan nem fog tomahawkot navigalni , ehhez nem kell látnoknak lenni. Vagy ha igen, akkor mentem az óvóhelyre.
LámaZ: G4S design-ja pont megfelelő szvsz, a ZTE v5 meg egyenesen szép.
Biqci: ahogy irtak, önbevallasi kötelezettséged van. Szoval inkab csak utalgassatok ra mint direktbe kijelentsétek.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
beneszilo #78596 üzenetére
Csak és kifejezetten a G4S-re mondanám hogy GPS-től eltekintve ajánlott. Egyrészt nem ismerem mi van még (szoval lehet még más jó teló ami megfelelne az igényeidnek), masreszt pedig fotós képességeit bizonyitották elég szépen.
batonyo: nem csak csunya dolog hanem buntetendo is.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
beneszilo #78591 üzenetére
Egyebkent a Jiayu G4S-t ajanlanam (valami brutál képeket linkeltek róla), de ha kell a GPS akkor maradj a snapdragonnál. v5-ről lesz tapasztalatom 2-3 héten belül, hogy pontosan mit is tud.
Illetve ha autos navigaciohoz kell akkor egy BT-s GPS vevőt javaslok amit gipsztigris kollega is tesztelt [link], ez esetben mindegy a SOC, mert a munkat ez a vevő végzi. (bar plussz kiadás és kütyü) -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
janaman01 #78509 üzenetére
Majdnem, a touch vezérlőelektronikája kalibrál automatikusan, kernelből van inditva.
bigrock: F1-gyel éppen lehet lőni egy gyors képet de nem erőssége a kamera, viszont face megy normalisan rajta és piszokgyors teló. Akkuideje is baba, 4 óra körüli kijelzőidővel lehet szamolni minimum. Baratnő hasznalja nekem is, meg van elegedve vele, jol megy a facse rajta a messengerrel egyutt - nincs probléma.
Hátránya a túlérzékeny felső bekapcsológomb és talan a ledjeinek a fényerejét is idesorolnam, ha ejjel töltőn van akkor le kell takarni mert a szoba ugy nez ki mintha tengeralattjaron vörös riasztás lenne.
Árával összevetve viszont best buy, a WCDMA verzió 20e-ből megvan itthon (csoportos rendelés vagy hardverapró, épp van fenn egy)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
janaman01 #78506 üzenetére
En ugy tudom a 2.3 utani rendszereknel kivezették a gyari kalibralo appot (elsődlegesen mert megszunt a rezisztiv touch amihez kellett) illetve a kapacitív touch-ok esetén rendszerindításkor lefut egy automatikus kalibráció a vezérlőben ezért nem igazán van ilyen. (bár találni play aruhazban egyes telókhoz)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
fehér vadász #78402 üzenetére
Csak van előnye akkor.
Kinai a kinait is hamisitja, egy atszitazast mar fel se vesz az ember... a topikban ezert javasolnak jobbara bejaratott telefonokat.
Gari a motorolara szerintem EU-s azaz van ra itthon is de ha error van akkor egyszerubb es gyorsabb elintezni foldrészen belül mint visszapostazni és utana leharcolni hogy mit is takar a kinai gari... korabban egy kolleganal kiderül hogy ingyen megjavitjak es neki csak az alkatreszt meg a visszapostat kell kifizetni. ^^
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
aytukabozs #78362 üzenetére
Mégis látod hányan esnek koltői tulzasokba es amikor egy érv borul akkor jonnek elő ujabb és ujabb "érvekkel" (szemelykozi kommunikacio...)
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
fehér vadász #78318 üzenetére
Ez nem mtk ketmagos, ne abbol indulj ki. Amugy korrekt telo, olvasd el a specifikacioit is mielott itelsz.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Laza... #78252 üzenetére
Nem, nem 1cm-est hanem saccográf helyett legalabb Qualcomm minoseget, es aki valoban hasznalt mar mindketto telot az latja is mi a bibi...
nem a fejekben van a baj hanem a socokban es a romokban... Kinaiaknal ugy nagyjabol mindegyik...
Egyebkent ne altalanosits, hasznalattol fuggo az akku is, nekem 1 toltes a 3000esbe 1nap ugy, hogy nem kell felnem delutan kettokor meloban. A szerinted boveneleg 2-2500as boven nem lenne eleg...
Dominó85: ez megint sokaig tartott.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Laza... #77956 üzenetére
Es mar sokszor mondtam, nem a fix ideje szamit hanem hogy utana hova dob... de most beleszaladtal mert a kollega is Ingressezik es elso kezbol tud VALÓS informaciokat mondani a telo GPS képeségéről...
Egy jó glonass-os qualcommal nincs gond, ingressben áll a nyíl egy helyben a moto E-n, G-n, hongmi 1S-en is, lenovo A850-en meg egy helyben tudok sétálni (legalább fáradság nélkül gyűjtöm az XM-et egy padon ülve
).
-
wwenigma
Jómunkásember
Nekem is arra kéne elsősorban, nem rossz ha allok a postan es kozbe vegighackelem a teret.... csak amikor nem ott van ahol en lenni szeretnek es vagyok, az ciki.... OT995 is olyan volt a GPS hogy ha a keritesen nem ert be a kör a portalig, csak benyujtottam a kezem es odebb is ment amennyit kellett.
fizuig meglatom hogy valtozik az ára, az biztos hogy G3C megy munkatarsamnak (elötte irok róla azért) és valami kell helyette...
-
wwenigma
Jómunkásember
Fülembe raktad a bogarat bakker. G4S van celkeresztben de ez ugyanannyibol meglenne / a mindennapokban minimalis elonye lenne csak G4S-nek es nem kene sokat varni ra.. kell tesztet keresnem.
bodrik11: hat igen, de ugye a kis kinai nem feltetlen koveti a szabvanyt semmilyen téren.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Depression #77772 üzenetére
Tipik csájnafón, jó hardver és max community SW support...
-
wwenigma
Jómunkásember
Focalprice is betolta a 2/32-es UMI x2-t 149.99$-re.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
dethroner #77716 üzenetére
Esetleg egy GPS Status&toolbox-ot dobj fel es az frissit folyamatosan AGPS-t amikor bekapcsol a GPS.
-
wwenigma
Jómunkásember
Mar megint marhaságot beszélsz Laza... kollegáddal egyetemben aztan szétoffolod a topikot hát nem igaz.
Marhaság hogy kiforog alóla a föld olyan értelemben, hogy az EPO file-ban benne van az összes pályaadata előre 1 hónapra kiszamolva (hogy segitse az elso fixet) illetve a telefon veszi a muholdak jelét, amik épp "felette" vannak. Tudtommal nincs blackout, azaz amikor egy sincs "látótávban"...
dethroner: nézd meg YGPS-ben hogy milyen jelerősséggel látja a holdakat, ha 20+ akkor tudnia kellene pozicionalni. Csinald végig az MTK GPS esőtáncot, pontosan követve a tánclépéseket.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
hungobungo #77561 üzenetére
GPS?
Csak hülyülök.
Nézegetem de nekem magas sajna. Pedig tuti jó ketyere. Köszi a beszámolót.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Dominó85 #77517 üzenetére
Koppintott gyenge MIUI felületről beszéltél ergo arra válaszoltam. OS optimalizalas meg vicc mindegyiknél, konfigot belövik és lepörgetnek buildboton egyet, nesze vigyed paraszt... Anyaghasználat meg... Sub200$-ban minden szempontból kiváló kinai készüléket nehéz találni, igy itt ott le kell csippantani az igényeinkből. Környékén és felette már azért vannak valóban jó készülékek de ugye nem viccből pörög itthon sem a hitelbiznisz... aztan jönnek ide az érdekesebbnél érdekesebb nevek.
lac14548: MT6595-tel szereltek jönnek majd őszre, abból nézz valamit.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Dominó85 #77511 üzenetére
Droidnal pont a felület az utolsó dolog mert egy masik launcherrel siman cserélhető. Ahogy neztem eleg sok ROM elérhető rá és azert ez nem az egyetlen telo aminel nem lesz semmilyen update. Gyk összes kinai feltorekvo marka ilyen max a community dob össze ezt-azt rá... Az anyagminőséggel a tulajok beszamoloi alapjan nincs gond.
Amit leirtal az majdhogynem mindegyik "noname" kinai markara rahuzhato.
klogw: hallod, gőzöd nem volt róla mit kérdez de próbáltál okos lenni, nem kellett volna. Benézted, jóvan, lépjünk tovább végre.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
gipsztigris #77507 üzenetére
Mind1 mert mindkettő akcios.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
gipsztigris #77500 üzenetére
Rossz a link, ez a 2/32es. Ref nélkül.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
tfalcon96 #77493 üzenetére
Reflinkeket tiltja a fórumszabályzat, ez megvan? Oké hogy ha rákattintok akkor kapsz 5 entry-t, de ...
http://www.gizchina.com/2014/06/22/iocean-x8-giveaway-enter/
-
wwenigma
Jómunkásember
Nem, a Telenor 3G szolgáltatására gondol amivel problémák vannak/voltak a masik telónál...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
kocsisdavid5 #76995 üzenetére
Úgy látom a "talán"-ból egy "tutihogyeztcsináljamindenkinaiteló" lesz szép lassan. Futtass le egy Gdata ellenőrzést ha akarod (első hónap ingyenes), egyébiránt a riasztásairól csak annyit (ami fentebb is volt linkelve) hogy a gyári(!) Sony Tipo rendszerből is kivett 2 programot ami szerinte csúnya gonosz vírus.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
CoolBoy323 #76904 üzenetére
Istentudja hányadjára linkelitek be, de köszönjük...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
gipsztigris #76804 üzenetére
Nyilvánvalóan, és ezért azonositja a kodot minerként.
-
wwenigma
Jómunkásember
LANDVO N900 valakinek? Impresszív 127$-ért.
Bár az antutu pontszám szerint inkább felezzük a magokat és az adatokat.
Mercutio_: biztos hogy telefonon akarsz hifisztereoaudiofil szenvedélyednek hódolni? Memóriakártyádon 24bit/96KHz SACD rip-eket hordasz, vagy miért?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
gipsztigris #76225 üzenetére
Az autos navigaciohoz az a program valoszinuleg simit a koordinatakon, ráhúzza a valós/vélt útra, erre gondoltam. Le fogom tesztelni hogy kizárhassam ezt a lehetőséget.
Egyébiránt a GPS 1Hz-es frekivel ad koordinátát, ergo nem lehetséges "méterenként" rögzíteni. Az MT6620/28-as képes lenne az 5Hz frissítésre (ez van a telóinkban), de nincs aktiválva benne.
svgyula: ilyen dolgokra direkt felhivtam minden felkért tesztelő figyelmét, több más dologgal egyetemben is.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
gipsztigris #76220 üzenetére
Várjál mert kérdés hogy az mit simít rajta még, Mytracks semmit nem mókol vele, direktbe menti a koordinátákat. Ez elég fontos mert azzal a rendkivul nepszeru programmal nem fogok Ingressezni vagy más egyéb programot hasznalni.
mod: értsd, ő mit simít a koordinatakon hogy a navigalast segitse! Ezért kértem a mytracks-os rögzítést. Nem az Everytrails-re gondoltam ,az csak megjeleniti amit feltöltesz neki.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
gipsztigris #76215 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged