- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Nem lett arányos a fogyókúra
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #112493 üzenetére
Kb. igen! Nem kell feltétlen ragaszkodni a qualcomhoz. Jók az újkori MTK-k. Sőt takarékosabban is bánnak az energiával illetve kevésbé melegednek.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #112472 üzenetére
Legalább az "etalon" gyártót eltaláltam!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
b0bcat #112385 üzenetére
Hát... jah.. ahogy RVR400 is mondja. Mostanra már elavult kicsit, illetve akkoriban még sok olyan tag is aktív volt itt a topikban akik azt használták, így nem is kellett csodálkozni ,hogy gyakran volt ajállva. Egyébként nem hinném , hogy el van felejtve, csak ugye kifuttatta a zte a v5 -öt így ebből a topikból valóban kikopott, mivel jórészt telefonért jönnek ide az emberek már. Hozzáteszem anno az mtk-s hongmi is ekkora figyelmet kapott ám.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Outlander #112382 üzenetére
Ami igaz az igaz! Akkoriban a V5 nagyon jó vétel volt. Jó ár kellemes hardver és kimagaslóan jó közösségi támogatás. A V5 ösök már akkor cm12-őt és cm12.1 et használtak mikor a legtöbbünk még csak álmodozott a gyári lolliról. Arról nem beszélve, hogy a mai napig működik ez. Szerintem kiérdemelten volt "bestbuy" termék.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #112300 üzenetére
Akkor már inkább egy S5 aktív vagy S4 aktív.Az olccóób!!
-
WOT-H-A-C
veterán
+1 a Mrizu-ra.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
RVR400 #112238 üzenetére
Jaja.. Megtaláltam, ez már közelebb áll ahhoz az árhoz amit hihetőnek vélnék. (az más kérdés, hogy ennyit nem perkálnék Siswoo-ért)
A minap olvastam egy cikket. A címe lehetne az is, hogy "nem mind arany, ami fénylik.."
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
nyuszi123456 #112236 üzenetére
Szkeptikus vagyok ezzel a SISWOO R9 -el kapcsolatban bevallom őszintén. Túl jó a spec. az árhoz képest! ..szerintem. Ha berendelnéd mindenképp osszad meg a hosszabb távú tapasztalataidat vele..
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
nyuszi123456 #112233 üzenetére
Ilyenekre szoktam azt mondani, hogy csodák nincsenek...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Aksomatic #112048 üzenetére
A teljesség igénye nélkül...
Lenovo k920, Asus zenfone 2 551ML, 1+1,1+2, Honor6+ Huawei Mate7, Oppo Find7, Xiaomi MI Note, Mi Note Pro, ZUK Z1,
Kamerában nem mind erős, keress tesztképeket. A legtöbbnek van tesztje itt ph.-n.
RVR400: B@sszus nem láttam a fátol az erdőt!!
Úgynézki ma a szövegértésem is otthon hagytam!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #111955 üzenetére
Értem!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #111951 üzenetére
Mi a baj az S801 el?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
nemalevente #111924 üzenetére
keressed fagyallo kollegat itt ph.-n!
-
WOT-H-A-C
veterán
Köszönöm neketek! (persze csak "köszörültem a nyelvemet a nagy gyártókon
) Mindenestre hasznos (nekem) mert, jóformán csak a kínaiakkal vagyok képben (amennyire lehet), és ugye jó pap, holtig...
: R
-
WOT-H-A-C
veterán
Még mielőtt el kezditek, fejezzétek is be!
Egyébként ha lehet tényleg használjátok a szerkesztés gombot 5 percig. Erre találták ki.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
LantosBerry8 #111065 üzenetére
Nem értem, mi a gond!
A gyengébb üzemidő zavar, a zárt rendszer nem. Akkor? Egyébként mi lenne , ha itt 20 an azt mondanánk, hogy vedd a redmit? Annak ellenére, hogy tudod annak eme gyengeségét? Vedd amelyik szimpatikusabb, ha nem jön be eltudod passzolni minimális bukóval, most mind2 keresett.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
#79335424 #111031 üzenetére
Az, hogy az eustockot ajálljuk és megbeszéljük az ott elérhető dual sim-es telefonok dolgait nem probléma, ersze a rendelés továbbra is off, ez csak akkor lenne gond ha maga kelzsoca ajállaná az eustickot a kollégáknak. Ha szakmai dolgokban kérik zsoca segítségét, véleményét az sem probléma szerintem, viszont az üzleti része a dolgnak nem lehet nyilvános és ez elég vékony mezsgye. Erről még kikérem nálam okosabbak véleményét a modkerben.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #111019 üzenetére
Üdvözletem újra köztünk tisztelt "proffeszionális kibic" kolléga!
A cikk írója, mindenbizonnyal képben van a kínai gyártókkal!
-
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
LantosBerry8 #110952 üzenetére
Én a Remit venném, mert lehet bütykölni, de ez nem mindenkinek fontos.
-
WOT-H-A-C
veterán
Van róla teszt itt PH-n. Én is megemlítettem az akku dolgot alátámasztva egy teszttel ahol taglalják is. Rusi erre megnézte az ő példányát és meglepő volt az eredmény!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
LantosBerry8 #110873 üzenetére
Én inkább a Redmit venném a jobb támogatottság miatt.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Outlander #110737 üzenetére
" A fentieken kívül ami elvárásom lenne, hogy a GPS pikk-pakk jelet találjon, ne órák alatt (legjobb, ha tudja a glonass-t), valamint 4,7 vagy 5 colos kijelzője legyen min. HD felbontással."
Én bedobtam 2 típust. Nem vagyok én sem varázsló, hogy minden kollégának prezentáljak telefont az igényeihez.
-
WOT-H-A-C
veterán
Új üdvöskével bővül a dual aktív készülékek csapata!
Honor 7 (PLK-L01) Persze csak, ha nem rakunk bele SD-t. Ez a típus tudja a b20-at is.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
CoolBoy323 #110650 üzenetére
Innen csemegézz picit. Hátha...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
CoolBoy323 #110648 üzenetére
Esetleg 3. vonal beliek Mlais,Blackview,Ulephone,Elephone ilyenekből találnál szerintem EU-ból.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
CoolBoy323 #110646 üzenetére
A belső tárhely is nagyobb, nem?
Illetve részemről megérne annyit a + 1GB RAM, de én szeretem , ha sok van belőle!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #110528 üzenetére
Szerintem is.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
balazs1011 #110450 üzenetére
A jó kamera és az 50k keret..
szerk. na jól lemaradtam...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
LantosBerry8 #110342 üzenetére
Ettől független, off és valóban meg van erre a megfelelő topik.
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
svgyula #109897 üzenetére
Ez egy jó kérdés... Már láttam én is 220$ ért is és ennyiért már nagyon jó ajánlat B20 nélkül is...A telefon maga jól sikerült, a gyártó is foglalkozik vele, jönnek szépen a frissítések. Komolyabb hibát nem is tudnék mondani róla, a CN és TW verziós hazai tagok is elégedetten használják. Az utódjától még nem tudok. Azt tudom, hogy az Asus x idő alatt több 10.000.000 db ot akart eladni belőle...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
105kacsa #109891 üzenetére
Most szólok, hogy ez CN verzió és nincs benne B20! Csak össze vissza irogatják a frekiket. Eredeti WW verziós telefon nem jött ki 4 GB RAM-al és ze3560-al! Úgyhogy CN vagy TW verzió jobb esetben ráhúzták a WW firmware-t!
A WW verzió tudja ezeket a 4G frekiket
: FDD-LTE: (WW version)
2100MHz(1)/1900MHz(2)/1800MHz(3)/1700MHz AWS(4)/850MHz(5)/2600MHz(7)/900MHz(8)/800MHz(20)A CN
FDD-LTE: (CN version)
2100MHz(1)/1800MHz(3) -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Secretknight #109828 üzenetére
Aztán még az aliexpress-től félnek az emberek!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
nyuszi123456 #109816 üzenetére
Redmi 2 pro -> eustock pl.
Kínából Meizu m2 note EU-ból
Vag Meizu M2 (mini)
Elephone p7000 szűkössen...ilyenek....
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
balazs1011 #109750 üzenetére
Lenovo k920 esetleg. Asus Zenfone 2 ML551; Honor 6+
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
CoolBoy323 #109691 üzenetére
Én is azon agyalok, most csak 1 simet használok éppen, de ez nálam elég képlékeny, ezért hezitálok.
Somatom :
1+2
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
CoolBoy323 #109689 üzenetére
Hát.. 1+2 ből csak Globált vennék, viszont azt meg jelenleg csak a 1+ árul és jelenleg úgy néz ki, hogy zsocáék is zátonyra futottak az 1+2 forgalmazásával. Egyébként, ha neked nem gond, hogy nem lesz B20-ad az 1+2 vel akkor megveheted a kínait is.Viszont én nem most tenném, 1-2 széria kifutását biztos megvárnám vele, addig a hype is csökken majd kicsit. Hogy hol olcsóbb?? Bevallom nem tudom, nem gondolkodtam kínai verziósba így nem is keresgettem. Listára feliratkoztam, de lehet meg sem veszem, talán majd... egyenlőre még nem túl meggyőző a 1+2
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
CoolBoy323 #109685 üzenetére
Amazon.it vagy itthonról ipon már elég jó áron adja. Esetleg apróról CN verziós WW firmware-el.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
janakbacsi #109580 üzenetére
Az összefoglalóban találsz több leírást is, flashtools-al, mtk-val, mentéssel kapcsolatban.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
LantosBerry8 #109446 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- EA Sports WRC '23
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged