- iPhone topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
#79335424 #114287 üzenetére
Tehát mindenre van céleszközöd. Ez a lényeg. Amúgy ez kb olyan, mint az infra a telóban. Nagyon jó, hogy lehet vele TV-t távirányítani. Kb 2 napig érdekes is, ahogy annak idején a 3D funkció a P920-asomban, azonban egy idő után rájön az ember, hogy valójában távirányításra a távirányító való. Persze kiválthatsz minden eszközt otthon telefonnal, viszont akkor kell egy telefon is, amivel kiváltod a telefont. Ha érted, hogy mire gondolok.
-
RVR400
veterán
válasz
#45553408 #114283 üzenetére
Én is ugyanerről beszéltem.
(#114280) zolipapa66 :
Nah szép, a végén kiderül, hogy a 4G sávszélesség is kevés, mert mindenkinek korlátlan mobilnete van, és már a FullHD filmeket is a telefonra töltik le. Lassan se számítógépet, se TV-t nem lehet majd eladni, csak telefonokat, és azokat is legalább 500 GB tárhellyel. -
RVR400
veterán
válasz
gipsztigris #114245 üzenetére
Mind a 3 Siemens volt nekem anno.Az M35i-t nagyon imádtam, bár azon el tudtam törni a készülékházat. Amúgy atombiztos volt, csak túlzásba vittem a határainak a tesztelését.
Sőt, az egyik kolitársamnak volt egy C35-öse (az is volt nekem előtte), amit leejtett a 4. emeletről az aszfaltos járdára, mert az ablakban kell telefonálni. Lement, összeszedte a darabjait, kicsit igazított a deformálódott készülékházon, visszatette az akksit, bekapcsolta, és telefonált tovább. Más kérdés, hogy a hátlap már nem ment rá, az akksit is alig tudta beletolni, és ki kellett cserélni a készülékházat. Mondjuk ezt egy mostani telóval nem hiszem, hogy ilyen arányú amortizációval meg lehetne csinálni. -
RVR400
veterán
Nah, azt hiszem, hogy én rövidre zártam a saját 4G elképzelésemet. Biztos nagyon szép, biztos nagyon jó, de 200 MB-nyi internetforgalmam van, és úgy néz ki, hogy a Jiayu S3 és a 4G nem barátok, de az Mstar S700 és a 4G sem, mivel az S700 amúgy sem egy akksibajnok, viszont az S3-nál alvóban is úgy merül a teló 4G-n, hogy az eddigi 3 napos használat már a 1.5 napot sem fogja elérni.
Szóval valószínűleg maradok 3G-n, de azért adok még egy feltöltésnyi esélyt neki. -
RVR400
veterán
Nesze nektek mobilkamera:
-
RVR400
veterán
válasz
KamuMazsola #113894 üzenetére
- Engineering mode MTK not accessible through code dialer app is appropriate; we have been successful with the code * # * # 3646633 dialer # * # *, using as an alternative dialer DW Contacts and Dialer.
-
RVR400
veterán
válasz
zolipapa66 #113782 üzenetére
Én kenyeret, arcszeszt, felvágottat, stb.
De tényleg nem voltak akciósak.
-
RVR400
veterán
válasz
mtibi55 #113746 üzenetére
H a régi FW van rajta, akkor az újból megpróbálhatod csak a boot.img és az lk.bin (uboot.bin) részeket ráflashelni a telóra. Lehet, hogy elég csak az lk.bin, de volt nálam olyan teló, aminél az érintő csak akkor ment, ha a boot.img-t is rátoltam.
De most akkor milyen FW is van a telón?
-
RVR400
veterán
Leagoo Lead 6: Antutu Battery Test alatt 5 óra 10 perc kijelzőidő.
-
RVR400
veterán
válasz
mtibi55 #113715 üzenetére
A legújabb FW-rel próbáltad már?
Másrészt előtte működött a másik telóban a kijelző? Elég gyanús, hogy ha még csak csíkozás sincs a kijelzőn, akkor nem csak vezérlési hiba van, de ne legyen igazam.
-
RVR400
veterán
válasz
Sanyesz. #113663 üzenetére
Nyilván, ha csak 3G képes a telód, akkor az egyik foglalatod 3G-t is, a másik pedig csak 2G-t tud. Szóval ezért nem értem a kavarást én sem, mivel a lényeg az, hogy a netes kártyát belövi 3G-re, a másik meg simán csak 2G lesz, így azon nem is értem hogyan fog 3G hívás jönni. De szerintem ők sem.
-
RVR400
veterán
Van most nálam egy S700. Az akkora nem kicsit hazudtak, most nyomok egy Antutu Battery Test-et rajta, meg a 2500-as akksival rendelkező Jiayu S3-asomon egyszerre. Az S700-on semmi nincs, csak a Google fiók lett beállítva, frissítve az alkalmazások, meg a tesztprogi, az S3-ason full belakva a rendszer.
Az S700-on most futott végig a teszt, 3640 pontot ért el, 2 óra 12 percig futott a teszt, és 18%ra merült a teló, az S3 még 49%-os töltöttségen van, és fut a teszt.
Ami meglepett, hogy este a szobában az S700 jobb képeket csinál, kint még nem próbáltam, Antutu alatt több pontot ér el, mint az S3, mivel ahogy nézem az Antutu már a felbontásra nem ad pontot, csak az FPS-re, és nyilván 720-on több van mint 1080-on, így emiatt több végeredményben a pontszám, amúgy a 2D-n kívül mindenben jobb az S3.
Mindent összevetve nem rossz teló az S700, csak az akksiidő így elég kevés.
-
RVR400
veterán
válasz
denko #113488 üzenetére
Ez hangzik a legjobban:
"There are no warranties, refunds, and exchanges for the free items."
(#113493) beg: Custom recovery után megoldható.
Sőt szerintem simán is megy.
-
-
RVR400
veterán
válasz
ouzohuto #113451 üzenetére
Sőt, valószínűleg azt sem tudom, hogy mi az a SuperAMOLED, és azt sem vettem még észre, hogy túlszaturált, és valószínűleg minden ember szemének és igényének ugyanaz a jó...
(#113453) gipsztigris: Neked tetszik az, hogy agyon van színezve, nekem pedig nem. Ugyanaz a dolog, ami Neked jó, az nekem nem. Ez ilyen.
(#113460) ouzohuto : Irigy, mert neki biztosan nem volt pénze, csak IPS-es telóra...
Ez egyre rosszabb.
(#113473) ouzohuto: Esetleg nem vagy valami szekta vezetője? Aki nem úgy gondolja, ahogy Te, azt veted az inkvizíció elé? A lényeg, hogy csak az IPS szar, az AMOLED meg mindenek felett áll.
-
RVR400
veterán
válasz
gipsztigris #113441 üzenetére
Valószínűleg pont az, amiért Neked tetszik.
-
RVR400
veterán
válasz
Secretknight #113432 üzenetére
Azért a 6592-höz a FullHD sok szerintem, a SAMOLED meg nekem pl nem jön be, meg sok embernek sem. Ráadásul csak Android 4.4, és 40 körül azért már van bőven választék 5"-ban.
-
-
RVR400
veterán
válasz
Dr. Romano #112656 üzenetére
Esetleg a Leagoo Lead 5 ezeken felül.
-
RVR400
veterán
válasz
#39868659 #112717 üzenetére
Mondjuk én megelégedéssel használom az S3-at, meg szerintem még rajtam kívül jó páran, annak ellenére, hogy elmondásod szerint biztosan fika.
Másrészt, amit kifelejtettem, és megint csak nem jó összehasonlítási alap, hogy a +80 USD-ért -0.5" kijelzőméreted is van.Egy Xiaomi Redmi Note 2-vel még megértettem volna, bár ott sem egyértelmű a döntés, de talán a Helio a Xiaomi malmára hajta a vizet.
Ezen kívül továbbra is kérdés, hogy miért lett olyan nagy név az egymegegy, és miért lett a ZUK is aránytalanul drága? Szóval ezek olyan érthetetlen dolgok számomra, és mindig előkerülnek összehasonlításképpen egyáltalán nem hasonló árú, de akár márkásabb vagy éppen hasonlóan márkás termékekkel.Az S4 meg vagy lesz, vagy nem. Ha nekik megéri később kiadni, akkor megéri. Ha Te nem veszed meg, az már legyen az ő problémájuk. Nyilván 1 éve nem 100 USD lett volna ez a teló, és névtelenebb gyártóknál is van hasonló konfig 120-140 USD kategóriában is jelenleg.
-
RVR400
veterán
válasz
#39868659 #112705 üzenetére
Speciel az Oneplus X és a Jiayu S3 között 80 USD különbség van azonos helyeken nézve, ha az S4 pedig tényleg 100 USD áron alakul, akkor viszont arra nem lehet szerintem senkinek rossz szava. Az alsó kategóriás Jiayu-król meg anno is megvolt a véleményem, ahogy a sima F1-et sem úgy ezt sem venném meg.
-
RVR400
veterán
válasz
csampei #112643 üzenetére
Ez alapján látszik igazán, hogy a kamera minősége mennyire relatív, mivel a készült képek minősége az itt "elfogadott" alatt van jócskán, mégis van, aki már ennek is úgy örül, mintha egy tükrös Canonnal meg egy fix 50-es F1.8-as obival készült volna a kép.
Amúgy szerintem vedd vissza 8 MP-re, mert erősen interpolált, és tényleg nem az igazi a kép. -
RVR400
veterán
válasz
#79335424 #112523 üzenetére
"Motoron ez öngyilkosság." - Tudomásom szerint ugyanazok a sebességkorlátozások vonatkoznak motorkerékpárra mint a személygépjárművekre, tehát autós GPS sem létezik.
Továbbá amelyik motoros teljesen vakon van, és úgy is száguldozik, azt nem biztos, hogy tudom sajnálni.
-
RVR400
veterán
válasz
b0bcat #112385 üzenetére
Snapi 400-at manapság már nem ajánlunk, ahogy 6582-t és 6580-at sem igazán kellene, a 6572-t meg már rég el kellett volna felejteni.
Ráadásul a V5 ára nem ment le, még most is 110 USD körül van, annyiért meg már vannak újabb konstrukciók, amik nem feltétlenül jobbak, de mindenképpen újabbak. -
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #112378 üzenetére
Mondjuk jogos, én azt sem ajánlottam akkor senkinek, mert gyenge volt.
Szóval igazad van, ez ugyanaz a topic.
Az M9 Plus jobb alternatíva, mint az X5. De amúgy tőlem mindenki azt vesz, amit akar. Vehet használtam egy Samut is. -
RVR400
veterán
válasz
Mr.Csizmás #112369 üzenetére
Akcelyóba 20-ért még elmegy.
Méret alapján nem versenyképes amúgy, mert csak 4.5", de gyanítom, hogy minőségibb az összeszerelése, mint a Doogee-é (mielőtt valaki beszólna, láttam már pár dugit, fogtam is, de pont az X5-öt nem, de véleményem szerint nem kivétel), egyébként az itthoni 25 körüli ár baráti az X5-ért, tekintve, hogy kint átlagban 70 USD körül van, bár pl a Mlais M9 Plushoz is hozzá lehet jutni ennyiért mostanság, így már árnyaltabb a kép.
(#112370) b0bcat: Elégnek elég, de 25-ért nyugodt szívvel vennéd meg és tudnád, hogy a lehető legjobban költötted el a pénzedet?
-
RVR400
veterán
válasz
Mr.Csizmás #112365 üzenetére
Én a 6580-ért egy forintot sem adnék. 2015 végén Mali400 MP1...
-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #112328 üzenetére
Az igazság az, hogy én már direkt korábban kosárba is raktam, és még így sem jött össze a 11:00-s checkoutnál sem.
-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #112325 üzenetére
Aha:
"sorry,panic buying has been finished" - igazán korrekt, így 6 perccel kezdés előtt.
-
RVR400
veterán
válasz
svgyula #112275 üzenetére
Lehet, hogy vékonyabb a kerete, de szerintem is gagyi az, ami olyan, mintha szinte teljes szélességben kijelző lenne szinte keret nélkül, aztán kiderül, hogy amúgy kurvára nem, és egy fehér telónál ott éktelenkedik a kijelző körül a vastag fekete rész. Szerintem ultragáz, mert iszonyat csúnya, sőt valójában fekete telón sem esztétikus, de azon nem ultragáz, csak szupergáz.
-
RVR400
veterán
válasz
WOT-H-A-C #112056 üzenetére
Én ezt tudom ajánlani neki ez esetben.
Pont az a szint, pont az a méret, pont az a kameraminőség. Mi kell még? -
RVR400
veterán
Rákerestem a zgpax szóra. Jól emlékeztem, hogy így majd 1 év után egy nulladik perces probléma megoldását keressük, pedig már akkor vissza kellett volna küldeni a cuccot.
Somatom: látom Te is pótmegoldást keresel a valódi problémára. Mondjuk ezt sosem értettem.
-
RVR400
veterán
válasz
#79335424 #111982 üzenetére
1 pipa a bekapcsológomb megszakítja a hívást opciónál, és nem kell semmilyen dedikált gomb.
Az okostelefont meg nem azért találák ki, hogy az ember helyett megoldjon dolgokat vag gondolkozzon. A számítógép sem könnyíti meg az átlagfelhasználók nagy részének életét, főleg ha berögződött mechanizmusokkal rendelkeznek. Tényleg nem való neki okostelefon, ennyi.
Valamint nyilván be kell nyelni, hogy ha valaki olyat vesz, amit nem ajánlanak, akkor vagy nyelje le a békát, vagy ha nullpercesen szar, akkor küldje vissza, és ne utólag próbálja máson keresni a problémák megoldását. Ha valami szar, akkor szar, nincs mindig kerülőmegoldás. Az autó sem fog menni motorhibával, ha még jó az öaszes többi része, akkor sem. Meg ugye a jobb oldali tükör sem lesz állítható a fűtéskapcsolóval. -
RVR400
veterán
Speciel a P8000 és társai Antutu alatt letolják a MI3-at, meg valószínűleg egyébként is, meg emellett fogyasztásban is jobbak, valamint gyárilag 5.1 is van esetleg, továbba a Mi3 inkább 100 körül volt, kifutás után lett esetleg olcsóbb itt-ott. Persze én elfogulatlan vagyok.
-
RVR400
veterán
válasz
profi #111400 üzenetére
Én hétfőn rendeltem egyet a kollégámnak, pénteken meg is jött GLS-sel, ez volt az RS...GB trackinges cucc. Szürkét rendeltem, de nem esküdnék meg rá, hogy ez nem az ezüst verzió.
Bár ahogy néztem pár videót, a Moonlight Silverhez képest tényleg sötétebb, de egyáltalán nem szükre. Talán valami grafitszürke, de a csillogósabb fajtából. Amúgy nem csúnya, de képen legalább 5 árnyalattal sötétebb a szürke.
Értesítő LED nincs, gombvilágítás nincs, de amúgy végülis használható a teló. -
RVR400
veterán
válasz
KamuMazsola #111285 üzenetére
Viszont még mindig olcsóbb, ha dollárban vásárolsz.
-
RVR400
veterán
-
-
RVR400
veterán
válasz
medica #110714 üzenetére
Nem egy ember látok mostanság Samsung Galaxy Minivel rohangálni, sőt mind a mai napig megtalálnak ilyen csodafonok javításával, mert az még nekik jól üzemel. El kell vonatkoztatni attól, hogy itt mi az igény és az elvárás. Nem kell mindenkinek jó, megfelel olcsón a szar is.
-
RVR400
veterán
válasz
b0bcat #110638 üzenetére
Az nem azt írja, hogy annyi szabad, hanem hogy annyi használható. Ahogy az 512MB-osok nagy részénél is olyan 500-504 között szokott lenni, nem pont 512 MB a méret, úgy az 1 GB-osok is 900 és 990 között szoktak lenni valahol.
Itt 2 GB RAM is akad.
, persze 133 szabad, így az 512MB RAM-os. Ezt már csak akkor állapítjuk meg, ha valakinél tényleg lesz ilyen teló.
-
RVR400
veterán
válasz
CoolBoy323 #110246 üzenetére
A HTC-ben azt szeretem a legjobban, hogy olyan innovatív. Mindig ki tudja adni az 5 évvel ezelőtti dizájn újként.
Másrészt a HTC sem arrról híres, hogy alsó árszegmensben olyat tud alkotni, ami használható 1-2 hónapnál tovább. Ergo mondhatjuk, hogy nem véletlenül kerül annyiba, amennyi.
-
RVR400
veterán
válasz
zebede #110211 üzenetére
Tudod mit? Legyen igazad! 4G for everyone, és mindenki ellenség, aki 3G-s telefont ajánl vagy használ.
Mert legalább 5-szörös a lefedettség, 10-szer olyan jó a sebesség. A Vodások meg ugye külön örülhetnek, mert ebből aztán baromi nagy előnyük van.
Kb még annyi sem, ami akkor adódott, amikor nem sokkal ezelőtt mindenki oltotta a másikat hasonló témában, a WCDMA900 kérdésben. -
RVR400
veterán
válasz
zebede #110199 üzenetére
Ehhez már csak ezt tudom hozzáfűzni... Mindenki értékelje, ahogy szeretné.
-
RVR400
veterán
válasz
Viktor0610 #110196 üzenetére
Akinek 100, 200, 500 MB-os net előfizetése van, annak ez századrendű kérdés... Az általam felvázolt arányt vedd figyelembe. Lassan már oda jutunk, hogy annak is csak és kizárólag 4G-s telefont ajánlgattok, aki csak wifiről fogja használni.
Mondjuk Miskolcon a Möbelixben engem is idegesített már, hogy nincs 3G, de az nem lefedettségi kérdés, mivel a bejáratnál még van... -
RVR400
veterán
Ezzel a 4G-vel amúgy agyfaszt kapattok az emberrel.
Elhiszem, hogy a felhasználók 10%-ának lehet értelme, az itt jelen levőknél ez legyen 40%, de a maradék esetében semmi jelentősége. Ha lenne 5 GB-on felüli netem, akkor azt mondanám, hogy van létjogosultsága nálam, 1 GB vagy az alatti netes csomagoknál kb. teljesen értelmetlen.
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
cappa72 #109705 üzenetére
A felbontással még nem is lenne olyan nagy baj, de nem IPS panel van benne, ami nálam - bármilyen árcédulát is raknak mellé - kizáró ok. Amúgy a Landvo összességében nem rossz. Az L550 is tökéletes lenne az áráért, de pl az automatikus fényerőállítást inkább kihagyhatták volna belőle.
-
RVR400
veterán
válasz
Beni2360 #109681 üzenetére
Azért anno volt itt olyan sztori, hogy valakinek kishibás volt egy cucca, úgy gondolta, hogy jelzi az eladónak, hogy szar, visszakéri az árát, és még a cuccot sem küldi vissza. Azért kontinensnyi távolságból ne várjuk már el, hogy két hibásan leírt mondat után rögtön elhisznek mindent ilyenek mellett... Ráadásul, aki gariztatott már itthon bármit is, az tudhatja, hogy sok szervizből még akkor is majdnem elzavarják az embert, amikor rögtön látják a hibát, de nem tetszik nekik...
-
RVR400
veterán
válasz
Depression #109436 üzenetére
+1
-
RVR400
veterán
válasz
LantosBerry8 #109373 üzenetére
Azért 30%-os eltérés esetén már jelent valamit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged