- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
válasz
Crytek #55759 üzenetére
A hulladék jelzőt hamarabb használnám a samu SGA2 re, mint az otthon lévő használatban tartott kínából rendelt és MAX rootolt ( és ennyivel befejezett mokolásos) telefonra. Az sga 2-öt két hetente újra kellett húznom minden apró sz@r miatt, míg ezeken csak a hivatalos szoftvert frissítettem.... gps mindkettőben pöccre működik gps fix nélkül!
-
tolvaj!
őstag
válasz
KurtCobain #55765 üzenetére
Arról nem beszélve, hogy a fent nevezett márkák több mókolást igényelnek, hogy használhatóak legyenek, mint a kínai telók.
-
tolvaj!
őstag
válasz
chesterboy #55654 üzenetére
CM 10.1 , vagy csak úgy néz ki, mint a vowney v5 -re kiadott "CM" rom?
-
tolvaj!
őstag
válasz
atillaahun #55370 üzenetére
sajnos az említet Atab márkáju a készülék annyiért... atab quad 5" ( tesco 44,990.-)
inkább nézz szét a mobilaréna cikkekben, pont most teszteltek egy nagyrakás ilyen telefont.
-
tolvaj!
őstag
válasz
tvamos #55328 üzenetére
A samsungomon a 768 kevés volt... touchwizz és barátai.... Most sima holo ui van, majdnem stock droid, és folyamatosan 2-300 mega szabad! Pedig nem lépegetek ki se a chrombol, sem a facéból. Hidd el, ha ilyen telefont veszel elég a giga ram. Az lg G2 -ben is 2 giga van, de bootolás után ilyen 200 mega a szabad, annyi sz@r van a rendszerben.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Baloohd2 #55062 üzenetére
arra, hogy rÁFAztál e?
dhgm
igen, a lewa az emotion, meg a miui is ezt a menüelrendezést használja ( nyálfón) tudom, ez nem is annyira vonz, nova L-el használtam/-nám, jobban tetszik viszont maga az egész rendszer "egybenlevősége" . neked mondjam? te is ezt használod. azt viszont nemtudom, hogy a portolás mivolta, vagy a készülék HW-es hibái miatt, valahogy nekem a vowneyn nem jött át annyira, ezért tetszik nagyon a gyári xiaomi telefon. volt egy idő amikor hivatalosan is felkerült a xiaominál a vowney a támogatott készülékek listájára, de utánna, valahogy elült a dolog sajnos, ezért is hangsúlyozom, hogy NEKEM vonzó ajnlat már ennyiért a hongmi RR.
-
tolvaj!
őstag
válasz
bigrock #55020 üzenetére
port és port között is van különbség ezt se felejtsétek el. én akkor is jobban megbízom a MI- ben mint pl a vowneyban, pedig nekem az van és imádom és tökéletes és stb stb... másnak tetszik a MIUI port a vowneyra, nekem beakasztotta a készüléket. a gyári rommal jobban meg vagyok elégedve. de maga a MIUI tetszik, és ha már ennyiért hozzá lehet jutni akkor miért ne?
-
tolvaj!
őstag
így már emészthetőbb a dolog...csak ugye erre is jön a felár...cserébe gyári oprendszer amit garantáltan frissítenek!
-
tolvaj!
őstag
S4 mini duos egy másik kategória. arra inkább azt tudnám mondani, hogy a felső kategória aljánál kicsit magasabban van. ha azt nézed, hogy a tavalyi csúcsnál több ramot raktak bele, és egy olyan erős kétmagos procit, ami majdnem lenyomja a samu saját 4 magosát.... szóval az egy jó telefon, csak nem éri meg az árát. a samu olyan mint a legtöbb ember.... többet gondol magáról, mint amennyit ér ( kötözködők figyelmébe a legtöbb emberbe én is beletartozom
) éppen ezért túlárazza a termékeit.
-
tolvaj!
őstag
gyakorlatilag szinte minden kínai teló ketté hugyozza a középkategóriás samukat.
THL w100; jiayu G3S-T ez a kettő van ott kijelző méretben amit te szeretnél (4,5" ), de természetesen van nagyobb is, viszont kissebb nem igazán van. esetleg haier W718 (4" ), de abban "csak" 512 ram van.
-
tolvaj!
őstag
nőnek ajánlott készülék, mivel kissebb nem nagyon van normális HW-el. a SOC meg szinte mindegy, csak azt ne felejtsd el, hogy a 6582 még új, és ahogy te is írtad a 6589 kipróbált cucc. saját tapasztalat szerint pedig 768 Mb ramnál kevesebbel nem szabad szóba állni.
citkar
valszeg akku csere, sajnos, mert a hideg ( ha tényleg nagyon- nagyon hideg tehát folyamatosan ki van téve minusz 5C- nek pl ) az kinyírja. a hidegben amúgy is sokkal gyorsabban merülnek az akkumulátorok. esetleg még azt megpróbálhatnád, hogy egy egész estére egy 1000mAh ás töltővel megtolod és 12 órás töltést csinálsz vele. vagy magáhoztérnek a cellák, vagy a hidegben sérültek a litium cellák és elvesztették a minimális töltésüket ( pontosabban lecsökkent bennük a minimális töltési szint).
(#54877) kisda
az a baj, hogy gyorsabban is merül. és gyorsabban is töltődik.... ez cella hibára utal, amit viszont túltöltéssel lehet éleszteni, ha LEHET!
-
-
tolvaj!
őstag
Új gigabyte. DUAL ACTIVE! Snapdragon, két mag,1 giga ram.
http://m.mobilarena.hu/teszt/gigabyte_gsmart_simba_sx1_duplan_aktivalt/bevezeto_tartozekok.html -
tolvaj!
őstag
válasz
berigazek #54603 üzenetére
félreértettél, de nem baj
én mint fogalomra gondoltam. a tescoban a pénztáros az boltos. lesz@rja magasról, hogy mit veszel, köszönsz e visszamész e vásárolni, egyáltalán elégedett vagy e..... míg egy kereskedő első és legfontosabb szempontja, a sűrű fillér jobb mint a ritka forint, és az elégedett vásárló vissza fog térni.
ezért nem akart rábeszélni arra, hogy minden áron megvedd, mert valszeg tudja, hogy baj lesz vele előbb utóbb és a gariztatás nehézkes lehet.... mondhatjuk biztosra megy
-
tolvaj!
őstag
válasz
berigazek #54596 üzenetére
én amondó vagyok várnék még ezzel a 8 magos vásárlással. az szép és jó, hogy megjöttek az első fecskék, de az MTK-s gyártókra nem nagyon jellemző a főverziós frissítés sajnos. egyenlőre várj te is szerintem, és jövő nyárra 1- kiforrottabb lesz ez a 8 magos platform, 2- nagy valószínűséggel portolják rá a 4.4-et.
-
tolvaj!
őstag
válasz
janakbacsi #54586 üzenetére
http://www.needrom.com/mobile/lenovo-s820/
-
tolvaj!
őstag
válasz
KurtCobain #54353 üzenetére
Akkor nem csak nekem szúrta a szemem a dolog...
ekrisztian
Nem fordítva fogta, csak visszafelé.
-
tolvaj!
őstag
noname, support sincs mögötte, de érdekes ajánlatnak tűnik és a vodásoknak is jó lehet. IPEGTOP
-
tolvaj!
őstag
válasz
sodokan #53861 üzenetére
Ne a 900 at ellenőriztesd vele...attól hogy neked jó volt-és mindenki másnak is a Telenor és a T-mobil- a vodafone alapból vitamax ra van állítva ezekben a telefonokban. Eddig mindenkinek át kellett állítania aki előfizetéses...
Sálááá
Az e72 is okos telefon
symbian os van rajta
-
tolvaj!
őstag
hát a GB 256 rammal egy általános és elfogadott dolog volt. de 512 őn már büntetett a rendszer annyira jó volt. a samu ace 2 768 rammal és 2,3 al jött ki, azzal nem is volt baj, azt leszámítva, hogy nem tudta rendesen kihasználni a processzor potenciálját, mert egymagos rendszerekre lett írva az os. értsd jól, ha a lenovo nm optimalizálta és nem rakott a kernelbe frankó párhuzamosításokat, lesz egy nagyon átlagos belépő telefonod ami a két mag ellenére is akad egy kicsit.
-
tolvaj!
őstag
válasz
KurtCobain #53426 üzenetére
Megsúgta az asszonya mikor hozzám jött, mert én le tudtam venni a felső polcról is a befőttes üveget létra nélkül
Na vérszívás vége, még várom a revansot, de kussolok.
-
tolvaj!
őstag
válasz
CoolBoy323 #53409 üzenetére
Pontosan! Neki mindegy, hogy óriási vagy hatalmas, minden igényt kielégítek....vele együtt
ellenben veled! nálad nem jól sült el a kis ember nagy bottal járközmondás
-
tolvaj!
őstag
válasz
CoolBoy323 #53406 üzenetére
engem inkább az zavar, hogy nincs egy hónapja, hogy az első kiadás kijött, WCDMA persze abból is váratott magára
... erre már itt a RR II.... kicsit pofátlanságnak tartom. engem a mérete nem izgat, mert tepsi méretű a kezem is
-
tolvaj!
őstag
Ha volt már bocsi, de ez jó is, és pofátlanság is egyszerre!
Új RED-RICE ( hong mi) -
tolvaj!
őstag
válasz
Musaka #53357 üzenetére
Téves! Azt írtam, hogy a sony szokásához híven semmit nem bír bent tartani a gyárban!
tudom, hogy más cég is használja a kínai csipeket, ezen mi lenne a meglepő? Szerintem ugyanarról beszélünk. Te valamit nem úgy értettél, ahogy leírtam, és most ugyanarról beszélünk el egymás mellett....
Értsd jól: nem azt írtam, hogy azért lesz CM mert a sony gyárt ilyen SOC-val, hanem azért, mert a sony ilyen cuccot használ, és nem bír ipari titkot tartani! Remélem, így már érthető volt neked is
-
tolvaj!
őstag
válasz
Tomi_Sci #53342 üzenetére
úgy tudom kétoldali elzárkózás. az MTK nem adja ki a SOC forráskódját, a CM csapat meg nem akar rá emiatt fejleszteni... bár így, hogy a sony is csinált egy telefont ezzel a SOC-al egyszerűsödött valamelyest az élet, mert nagy gyártóhoz méltón úgy kiszivárgott az MT6589 forráskódja mint a kisangyal.
szóval elvileg folyik a fejlesztés erre a SOC- ra aztán majd kiderül mi lesz belőle. ha már egy készülékre összejönne egy működő CM onnantól lehetne portolni a többi MT6589-es telefonra.
-
tolvaj!
őstag
válasz
mdav88 #53126 üzenetére
Az a baj, hogy a C nem kifejezetten erre a piacra készült, illetve, hogy a sony is nagy gyártó, és tudjuk, hogy azok hogy állnak a közép kategória naprakészen tartásával.... szóval inkább vagyok pesszimista és pozitívan csalódok.
iMaverick
Elvileg az MTK képes fogadni ugye az új rendszert, a google pedig a sonynak kiadná a megfelelő sdk -át.....csakhát sony.... -
tolvaj!
őstag
Sajnos tényleg csak pletyka volt a sony C 4.4 frissítése....
-
tolvaj!
őstag
válasz
kgymac #53082 üzenetére
igaz, és az is, hogy ha kintről rendelünk kockázatot vállalunk. én nem azt mondtam, hogy hülyeség amit írtál, csak azt, hogy azt a biztosítást nem kell lefikázni, mert igenis van értelme. és mi a baj azzal, hogy csak a saját termékeire ad biztosítást? a szomszédod eladja a kocsiját és te fogod garantálni, hogy nem lesz semi baja?
-
tolvaj!
őstag
válasz
kgymac #53078 üzenetére
cimbora pecázás közben megúsztatta a lumia 710-esét 8napos!!!!
korában. mivel volt Trémobos biztosítás rajta 3000.- -ért azonnal cserélték ( szerencsére át is tudtak neki menteni minden adatot a szervízben). lehet szidni a szolgáltatókat, de ami jó arról igen is el kell ismerni, hogy jó.
-
tolvaj!
őstag
válasz
CoolBoy323 #52526 üzenetére
itt nem a vasról van szó. eredeti MIUI rom. folyamatos frissítés, optimalizált rendszer stb stb. szvsz megéri a felárat, olyan mintha lenne egy samsungod vagy sonyd minőségre, csak olyan supporttal ami arcon hugyozza a nagy neveket és fele annyi pénzért.
-
tolvaj!
őstag
válasz
KurtCobain #52492 üzenetére
Óóóó hogy szólítson Balázsnak egy bizonyos valaki
-
tolvaj!
őstag
válasz
KurtCobain #52488 üzenetére
És közben halkan dúdolgatod, hogy "rape me "?
-
tolvaj!
őstag
válasz
Janesz1981 #52478 üzenetére
eddig a QHD azt jelentette, hogy quater ( negyed HD)...
mivel jött a 4K az okosok most elkezdték quad HD nak hívni( 4x HD felbontás)miért ne, ugyanaz a betű és a sok hülye írkálja ész nélkül, csak azt nem veszik figyelembe, hogy ez már egy bevett szabvány név és megtévesztik az embereket, köztük téged is
kurt beelőzött...őt meg courtney
-
tolvaj!
őstag
válasz
iMaverick #52399 üzenetére
az úgy lesz forgalmazva, hogy samsung.... tudom paranoiás vagyok és összeesküvés elmélethívő ( bár a második az nemigaz), de a samsung oszt vissza annyit zsebbe honatyáinknak, hogy ne foglalkozzanak azzal mit és mennyiért hoz be erre a piacra. ugyanezt a kis kínaik nem teszik, mondván jó bornak nemkell cégér, "rendelnek a magyarok anélkül is eleget, hogy a marketingbe fizetnünk kéne....."
-
tolvaj!
őstag
A vowney 1A töltőt ad. Igaz átalakítós, de frankon tölt, és leadja az 1A-t.
FalconKnight
Ez sima fizika, két tekercses transzformátor stb stb.. a lényeg, ha csökkented a feszültséget, növekszik az áramerösség. A töltő 0,2 A vesz fel a hálózatból 230 V -al. A 230 voltot le transzformálja 5voltra így emelkedik az áramerősség 1A. Meg persze még van más okosság is, hiszen a töltő egyenirányítja a váltókaromét. -
tolvaj!
őstag
válasz
sodokan #52269 üzenetére
támogatás? moddrek vagy gyári? ezek nélkül nincs ilyen értelemben vett telefon. alkatrészekből összekukázhatsz egy készüléket, attól az még nem biztos, hogy megállja a helyét. nettó 24ért jó akcióban fogsz ki csak támogatott készüléket. a mai napon linkeltek is egy párat, főleg gipsztigris, de ha éppen nem kifutó model vagy nincs marha jó akció, akkor 150 dollár a minimum és általában ( sajnos) rá kell számolni állambácsi sarcát.
a lenovo a760 egyedül ami megugorja szintet, mert annak van gyári és modder hátere is, de a többiről nem is nagyon hallottam ( BÁR EZ CSAK A SAJÁT VÉLEMÉNYEM!!!!!)
-
tolvaj!
őstag
sajnos nem kapsz. nincs vámos mizéria, egyszerűen ki kell fizetni az áfát és bizonyos összeg felett a vámot is. ha 30-a van rá akkor azt oszd vissza 1.27-el és megkapod a tőkét (~24000.- ) amennyiért telefont tudsz venni. abból a pénzből, viszont nem fogsz kapni gigaramos gépet sajnos.
-
-
tolvaj!
őstag
válasz
instantwater #52184 üzenetére
Jön a karácsony, kezdődnek az "akciók"...
-
tolvaj!
őstag
Lehet, hogy lesz 4.4 KitKat majdnem minden telefonra, ami mögött van egy kis közösség. Igaz, csak latolgatás, de ebben a cikkben írják, hogy a Sony xperia C megkapja a hivatalos frissítést, és mivel MT6589-et használ, így már csak pár türelmes modder kell nekünk
-
tolvaj!
őstag
válasz
janaman01 #52124 üzenetére
Is-is. Sok esetben a romolgatások közben csúszik be valami baki, de arra is van példa sok, hogy a kínai eladó nyúl bele és itthon a delikvens próbál meg életet verni a készülékbe ( lásd gyárilag elszállt IMEI esetek)
cspisti
Nemcsak off de warez is, mert csak a mókolt progi produkál ilyet.... Ja és ha tudod hogy off akkor tedd off ba légyszi
-
tolvaj!
őstag
Gravity box gurut keresek!
Nemtudjátok véletlenül, hogy lehet fixálni a lezáró körön beálított alkalmazásokat? Amikor húzom az ujjam megszokásból van, hogy az általam beállított alkalmazást (tárcsázó) nyitja meg, hiába a lakatra húzom az ujjam. Szó szerint odaugrik az ujjam alá az ikon. A célom az lenne, hogy ne ugráljanak, hanem szépen maradjon a beállított helyén mind.
-
tolvaj!
őstag
válasz
FalconKnight #52066 üzenetére
Beállítások/Adathasználat/ megjelenítés zárolt képernyőn (kapcsolót ki állásba és eltűnik)
-
tolvaj!
őstag
válasz
nexus6 #51991 üzenetére
Összeszerelésre ott van nagyon. Volt szerencsém mindkét készülékhez így össze tudom hasonlítani. Kijelző jobb, proci sokkal erősebb. Emotion ui van rajta, ami persze alternatív luncherrel orvosolható. Hangminőség kiváló. Playt hegeszteni kell rá sajnos. Kollégám még kiló húszért vette a mostani rendelési mizéria nélkül. Mostanra sajnos fel kell készülni a többlet költségekre. Nagyvonalakban ennyi.
-
tolvaj!
őstag
válasz
CoolBoy323 #51920 üzenetére
csak mint írtam privibe g@né a kijelző
-
tolvaj!
őstag
-
tolvaj!
őstag
válasz
KurtCobain #51892 üzenetére
+1
Groovebaby
mondom, hogy átok ül rajtad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Autós topik
- RAM topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Path of Exile (ARPG)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Karcmentes Állapotú Apple iPhone 15 Pro Max 1TB !! Black Titanium !! 3 Hó Jótállás
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged